Tu stii ce calitate au ambalajele pe care le folosesti?

Cu totii vrem doar lucruri de calitate atunci cand cumparam ceva, indiferent ce ar fi asa ca inainte de a achizitiona ceva vrem sa avem un minim de informatii despre acel produs serviciu, in special daca platim pentru acesta o suma de bani mai mare decat pentru altele.

Calitatea ambalajului influenteaza intr-o anumita masura si calitatea continutului, cea mai importanta componenta a ansamblului si cea care ne intereseaza pe noi de fapt. Pentru produsele care sunt ambalate in totalitate este important ca ambalajul sa fie rezistent, partile care sunt lipite sa nu se dezlipeasca asa de usor, cand produsele sunt manevrate si transportate. Acest lucru se aplica si in cazul pungilor pentru cumparaturi sau a sacilor tehnici care nu pot fi realizati dintr-o singura unitate, fiind nevoie de lipirea colturilor.

In acest sens, trebuie ca adezivii folositi sa fie puternici, sa adere fara probleme sa suprafata dorita si sa nu afecteze materialul in niciun fel, asa cum sunt adezivii pentru ambalaje de pe Euro Tehno. Cu ajutorul acestora putem realiza ambalaje din carton, plastic sau nailon asa cum vrem, avand garantia calitatii si a durabilitatii cat timp folosim ambalajele la sarcinile specifice. Acesti adezivi profesionali pentru ambalare nu sunt de obicei destinati uzului casnic, ci mai degraba companiilor de productie a ambalajelor care au nevoie de cantitati industriale la fiecare comanda. Insa acest lucru nu inseamna ca nu ne putem achizitiona unul sau mai multi din  acesti adezivi pentru uzul propriu. Exista persoane care au hobby-uri care mai de care mai variate si pentru unii mai ciudate unde se lucreaza cu hartie sau plastic si sunt nevoiti sa lipeasca anumite parti intre ele. Iar pentru a creea ceva bun au nevoie de materie prima de calitate si de produsele aditionale la fel de bune.

In ceea ce priveste ofertele Euro Tehno, aici ne sunt puse la dispozitie patru tipuri de adezivi:

  • Adezivi pentru pungi de cumparaturi, fie cu manere sau fara
  • Adezivi pentru saci tehnici
  • Adezivi pentru saci pentru mancare
  • Adezivi pentru saci pentru mancare din PET

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *