Iridex propune soluţii performante pentru armarea asfaltului

Iridex Group Plastic, parte a grupului Iridex – lider în tehnologii de mediu, construcţii civile şi industriale, a organizat ieri, 9 noiembrie, seminarul de prezentare a celor mai noi tehnologii şi produse geosintetice destinate armării îmbrăcăminţilor asfaltice, alături de partenerul ADFORS Saint-Gobain, producător de materiale din fibră de sticlă pentru armarea asfaltului.

Iridex distribuie şi implementează cele mai performante tehnologii de la parteneri de marcă, precum ADFORS Saint-Gobain. Saint-Gobain este una dintre companiile de top în domeniul inovaţiei la nivel internaţional, fiind menţionată în Top 100 cele mai inovatoare companii. Urmărim să ne implicăm în promovarea calităţii în domeniul construcţiilor de drumuri atât de necesare pentru dezvoltarea infrastructurii din România”, a menţionat  dl prof. dr. ing. Valentin Feodorov, director general, Iridex Group Plastic.

Circa 70 de proiectanţi şi constructori de la unele dintre cele mai mari companii din ţara noastră au participat la eveniment, fiind interesaţi de alegerea şi utilizarea corespunzătoare a materialelor geosintetice pentru armarea asfaltului. Iridex, cu sprijinul partenerilor săi de renume, furnizează cele mai noi informaţii tehnice în utilizarea corespunzătoare a tehnologiilor pe bază de materiale geosintetice.

ADFORS Saint-Gobain oferă soluţia cea mai potrivită pentru a extinde durabilitatea drumurilor cu până la 200-300 la sută. Standardele foarte înalte de calitate în producerea materialelor geosintetice pentru armarea asfaltului sunt demonstrate prin cele mai importante laboratoare de testare din industria asfaltului la nivel mondial: EMPA şi IFSTTAR. Cu peste 26 de ani de experienţă şi numărând între referinţe peste 300 de piste de aeroport reabilitate, ADFORS a contribuit la aplicarea a 80 de milioane de metri pătraţi de produse de armare a asfaltului. Consider că România reprezintă o piaţă cu un mare potenţial în acest domeniu. Am început parteneriatul cu Iridex Group Plastic pentru a aduce pe această piaţă noile tehnologii care cresc calitatea reabilitării de drumuri”, a declarat dl Martin Marecek, reprezentând Saint-Gobain – ADFORS pentru Europa de Est pe partea de produse de construcţii şi geotextile.


Despre Saint-Gobain ADFORS
Saint-Gobain proiectează, produce şi distribuie materiale şi soluţii care sunt ingredientele cheie în diferite domenii menite să ne facă viaţa mai uşoară. Cu aceste materiale ne întâlnim peste tot în activitatea de zi cu zi: în clădiri, transport, infrastructură şi în multe aplicaţii industriale. Produsele Saint-Gobain, şi îndeosebi ADFORS, oferă confort, performanţă şi siguranţă, având în vedere provocările reprezentate de construirea durabilă, eficienţa resurselor şi schimbările climatice. Mai multe detalii aflaţi de la: www.saint-gobain.com

 
Despre IRIDEX
Înfiinţat în urmă cu peste 25 de ani, Iridex Group are peste 700 de angajaţi şi o cifră de afaceri de circa 75 de milioane de euro. Cu acţionariat exclusiv românesc, grupul execută lucrări de infrastructură la cel mai înalt standard de calitate. Iridex Group distribuie produse necesare în lucrări de construcţii civile şi industriale în ţară şi străinătate, lucrări de îmbunătăţiri funciare, gestiunea integrată a deşeurilor, proiectare şi exploatare de depozite ecologice municipale pentru deşeuri nepericuloase. Iridex implementează proiecte de pionierat în diverse domenii: promovarea folosirii surselor de energie regenerabilă, instalaţii de producere de energie electrică din biogaz ş.a. Mai multe detalii la: www.iridexplastic.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *