Abonamentul PlayStation Plus pe 12 luni, acum cu 25% reducere Ofertă disponibilă pentru toți jucătorii, inclusiv abonații curenți

București, 15 decembrie 2017: Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) anunță că toți jucătorii PlayStation vor putea beneficia de 25% reducere la achiziționarea unui abonament PlayStation Plus pe 12 luni.

Oferta este disponibilă pe PlayStation Store România de vineri, 15 decembrie, începând cu ora 12:00, și până marți, 19 decembrie, aceeași oră.

Cu PlayStation Plus, membrii activi se pot bucura de avantaje exclusive: acces la componenta multiplayer online a jocurilor, două titluri pentru PS4 oferite gratuit în fiecare lună, reduceri exclusive, 10GB pentru stocarea online a progresului din jocuri, precum și titluri bonus precum Until Dawn: Rush of Blood pentru PlayStation VR sau That’s You! [i], titlu PlayLink.

Pentru a afla mai multe despre ofertă, accesați următorul link.

Despre Sony Interactive Entertainment Europe Ltd

PlayStation Plus

Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE), cu sediul în Londra, Regatul Unit, este responsabil pentru brandul PlayStation® și gama de produse și servicii din 109 teritorii deservite de SIEE ca sediu regional al Sony Interactive Entertainment (SIE). PlayStation a reprezentat inovația pe piața de entertainment încă de la lansarea versiunii originale PlayStation în Japonia, în anul 1994. Gama de produse și servicii PlayStation include PlayStation 4, PlayStation VR, PlayStation Vita, PlayStation 3, PlayStation Store, PlayStation Plus, PlayStation Video, PlayStation Music, PlayStation Now, dar și titlurile PlayStation dezvoltate de Studiourile SIE Worldwide.

PlayStation și logo-ul SIE Diamond sunt mărci înregistrate ale Sony Interactive Entertainment Inc. Toate celelalte mărci aparțin proprietarilor lor.

[i] Disponibilitatea titlurilor bonus poate varia în funcție de regiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *