Electroderm cosmetic, remediul pentru un ten proaspat

Vom fi mereu preocupati de frumusete, fiindca oricat am proslavi virtutiile sufletului, ochii se pierd in evaluarea exteriorului. Imi aminstesc reteta unui mare actor care spunea ca atunci cand se simte obosit si are cearcane, iar ridurile ii umplu fata, ia doua vase: in primul pune apa calduta, in celalalt cuburi de gheata si isi cufunda fata pe rand, iar aceasta capata culoare si fragezime. Starul a fost dezamagit insa cand intr-o zi trucul nu a mai functionat. O alta actrita povestea cum isi curata tenul cu suc de rosii, il lasa 5 minute sa fie absorbit, apoi se clatea bine si tenul era ca la 20 de ani. Dar si ea a fost dezamagita, cand sucul de rosii nu a mai avut efect.

Astazi, electroderm cosmetic face minuni si asigura o frumusete permanenta fiindca:

-poate curata tenul in profunzime nu numai de impuritatile care se vad, ci si de bacterii, mucegai sau virusi

-usuca toate bubele si cosurile contribuind la disparitia lor definitiva

-asigura o buna circulatie a sangelui, prin urmare fata va avea o culoare si un aspect placut, fara fond de ten sau pudra.

-asigura respiratia epidermei si eliminarea toxinelor, de aceea ridurile si umflaturile dispar sau sunt estompate

-hraneste pielea in profunzime.

-hidrateaza pielea, cand tratamentul este urmat de comprese umede.

Tratamentul este recomandat tenurilor acneice, fiind o metoda foarte apropiata de cele naturale, spre deosebire de tratamentele chimice, care pot avea si efect negativ. Exista si contraindicatii in folosirea tratamentului, de aceea persoanele care doresc sa-si restaureze frumusetea cu acest echipament  cosmetic trebuie sa se informeze temeinic in prealabil (gravidele nu au voie sub nicio forma ). Un electroderm cu 4 capete este foarte ieftin, avandu-se in vedere beneficiile lui. Pretul sau este de 169 de lei, iar dupa plasarea comenzii este livrat rapid in toata tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *