Samsung lansează noile Galaxy S9 și S9+ ce schimbă modul în care comunicăm

Samsung Galaxy S9 și S9 + integrează tehnologia Super Slow-mo video, cea mai bună cameră din clasa low light și AR Emoji, ce oferă un mod personalizat de a comunica

Samsung Electronics Co., Ltd. lansează noile Samsung Galaxy S9 și S9+, smartphone-urile care reinventează modul în care comunicăm, împărtășim și experimentăm lumea. Noile modele au fost concepute având la bază nevoia tot mai mare de comunicare și de exprimare prin imagini, videoclipuri și emoji, astfel că Galaxy S9 și S9+ introduc cea mai avansată cameră Samsung disponibilă pe piață până în prezent. Integrând o nouă lentilă cu diafragmă duală, care garantează o cameră low light inovatoare, funcții video Super Slow-mo și AR Emoji personalizate, smartphone-urile vor surprinde fiecare moment și vor transforma fiecare zi într-una memorabilă.

Galaxy S9 și S9+ oferă o experiență de divertisment îmbunătățită, cu ajutorul difuzoarelor stereo produse de AKG, sistemului de sunet surround Dolby Atmos, precum și ecranului edge-to-edge de tip Infinity Display[ Infinity Display: ecran din sticlă, fără margini, edge-to-edge.
2 Dual Aperture suportă modul F1.5 și modul F2.4. Dual Aperture este instalat pe camera principală (Galaxy S9) și pe cea principală wide (Galaxy S9+).
] – o caracteristică esențială în design-ul smartphone-urilor Samsung. În plus, Galaxy S9 și S9+ vor oferi noua aplicație SmartThings, care integrează serviciile existente Samsung IoT într-o singură experiență inteligentă.

„Pe măsură ce comunicarea și exprimarea personală au evoluat, modalitatea în care folosim smartphone-urile s-a schimbat. Cu noile Galaxy S9 și S9+ am reimaginat camera foto a telefoanelor. Nu numai că acestea permit consumatorilor să filmeze cele mai bune cadre și să realizeze cele mai bune videoclipuri în orice împrejurări, dar sunt concepute și pentru a îi ajuta să se conecteze mult mai ușor cu ceilalți și să se exprime într-o manieră unică și personală”, a declarat DJ Koh, Președinte și Director al diviziei IT & Mobile Communications, Samsung Electronics.

Camera Reimagined

Astăzi, camerele nu sunt doar pentru a realiza fotografii – ci și pentru a ne conecta și a comunica. Utilizatorii doresc un smartphone care să ofere o cameră cu tehnologie de ultimă oră, astfel încât să se poată exprima cu ajutorul unor imagini de înaltă calitate și cu instrumente ce îi ajută să își spună povestea unică, personală. Camerele smartphone-urilor Galaxy S9 și S9+ sunt construite pe baza acestor nevoi, oferind un senzor Super Speed Dual Pixel ce are o putere de procesare și memorie dedicate, contribuind astfel la realizarea de fotografii uimitoare, de o calitate superioară. Caracteristicile camerei noilor Galaxy S9 și S9+ includ:

Super Slow-mo: Fiecare moment al zilei devine memorabil cu funcția video slow-motion, care captează 960 de cadre pe secundă. Galaxy S9 și S9+ oferă, de asemenea, funcția automată Motion Detection, o caracteristică inteligentă care odată ce detectează mișcarea din cadru, începe să înregistreze automat – iar utilizatorii trebuie doar să seteze cadrul. După captarea videoclipului Super Slow-mo, utilizatorii pot selecta muzică de fundal din 35 de opțiuni diferite sau pot adăuga o melodie din playlist-ul favorit. De asemenea, utilizatorii pot crea, edita și partaja fișiere GIF cu o simplă apăsare, în trei stiluri jucăușe de derulare, pentru a viziona acțiunea din nou.

Cameră Low Light: Luminozitatea favorabilă este secretul oricărei fotografii reușite. De multe ori fotografiile sunt realizate în condiții de luminozitate neavantajoasă, iar majoritatea camerelor de pe dispozitivele smartphone au o diafragmă fixă, care nu se poate adapta mediilor cu luminozitate puternică sau scăzută, rezultatele fiind imagini neclare, cu granulație. Similar cu modul în care pupila se dilată și se contractă, diafragma duală Samsung[] (F1.5 – F2.4) captează în mod automat mai multă lumină când este întunecat și mai puțină lumină când mediul este prea luminos, realizând astfel fotografii clare în orice condiții.

AR Emoji: Samsung permite utilizatorilor să creeze un emoji care arată, sună și acționează exact ca ei. AR Emoji folosește un algoritm de învățare al datelor, care analizează o imagine 2D a utilizatorului și preia peste 100 de caracteristici faciale pentru a crea un model 3D care să reflecte și să imite expresii precum clipitul și mișcări ale capului, oferind o personalizare unică. AR Emoji împărtășește sentimentele din viața reală nu numai în format video, ci și cu o serie de stickere, prin folosirea unui format standard de fișiere AGIF, astfel încât utilizatorii să poată partaja emoji-ul în majoritatea platformelor de mesagerie.

Bixby: Platforma inteligentă Samsung, integrată în cameră, utilizează realitatea augmentată și tehnologii de învățare pentru a oferi informații utile despre împrejurimile în care se află utilizatorii.[3 Caracteristicile serviciului Bixby pot varia în funcție de țară sau operator. Comanda vocală recunoaște limbile engleză (S.U.A.), mandarină chineză și coreeană. Nu toate accentele, dialectele și expresiile sunt recunoscute. Comanda vocală funcționează cu o listă selectată, în extindere, a aplicațiilor Samsung și ale terților. Vedeți „Aplicații cu voce” din Bixby pentru lista cu aplicațiile compatibile.
4 Poate diferi în funcție de țară și de operatorul de telefonie mobile.] Bixby generează instant informații direct deasupra imaginii spre care este îndreptată camera, detectând și recunoscând obiectul în timp real. Utilizatorii pot traduce limbi străine și pot afla cursul valutar în timp real prin intermediul funcției Live Translation, pot afla informații despre zona în care se află, pot achiziționa produse văzute în realitate și pot monitoriza caloriile pe care le consumă pe tot parcursul zilei.

Entertainment reimagined

Smartphone-urile sunt adesea opțiunea la care apelăm pentru divertisment, motiv pentru care Samsung a creat un dispozitiv care oferă experiențe de sunet premium, cu ajutorul difuzoarelor stereo AKG. Indiferent dacă utilizatorii își urmăresc filmul preferat sau ascultă albumul artistului favorit, le sunt garantate sunete clare, de înaltă calitate. Galaxy S9 și S9+ suportă și Dolby Atmos, care oferă sunetului efectul de 360 de grade.

Pe lângă experiența audio de înaltă calitate, noile smartphone-uri Galaxy S9 și S9+ integrează și revoluționarul Samsung Infinity Display. Inițial introdus pe Galaxy S8, ecranul Super AMOLED Infinity formează o suprafață netedă, fără limite sau margini dure. Cu o îmbunătățire a contrastului reglabil, utilizatorii pot folosi dispozitivul chiar și în lumina directă a soarelui.

Un dispozitiv care se potrivește cu stilul de viață conectat

Fiind primele dispozitive care suportă noua aplicație SmartThings, Galaxy S9 și S9+ pot gestiona fiecare aspect al stilului de viață conectat, de acasă, de la birou sau chiar dacă se află în mișcare. Aplicația SmartThings va fi introdusă împreună cu S9 și S9+ și se va conecta la alte dispozitive Samsung, dar și cu alte dispozitive inteligente.

Pentru cei care se află într-o continuă mișcare, ultima generație a dock-ului Samsung DeX este compatibil cu un stil de viață mobil prin oferirea unei experiențe full-screen direct de pe telefon. Cu DeX Pad, un nou docking station, utilizatorii pot conecta cu ușurință dispozitivele Galaxy S9 și S9+ la un monitor, tastatură și mouse și pot transforma experiența mobilă într-una de tip desktop. De asemenea, posibilitățile de editare a documentelor și experiența de gaming[ Disponibil pe anumite smartphone-uri Samsung care rulează Android 8.0+. Este recomandat să utilizați cablul HDMI original și încărcătorul incluse în kit-ul DeX Pad. DeX Pad, tastatura, mouse-ul și monitorul se vând separat.] pe un ecran full-screen au fost îmbunătățite. Mai mult decât atât, cu ajutorul noului DexPad[ DeX Pad vine cu cablu HDMI, încărcător și cablu de date. Accesoriile, inclusiv monitorul, se vând separat. Este recomandată utilizarea cablului HDMI original și a încărcătorului inclus împreună cu DeX Pad. Dex Pad este compatibil cu Galaxy S8, S8+ și Note8.], utilizatorii pot transforma Galaxy S9 și S9+ într-o tastatură tactilă sau un touch pad.

Cel mai bun standard cu Galaxy Foundation

Samsung stabilește standarde ridicate pentru telefoane inteligente, prin includerea rezistenței la apă și praf IP68[ Certificat IP68 pentru rezistență la apă și praf. Bazat pe teste de apă proaspătă cu o adâncime de până la 1.5m, timp de 30 minute.Clătiți de reziduuri sau uscați dacă este ud.] și a încărcării wireless, însă Galaxy S9 și S9+ redefinesc standardele din industrie. Dispozitivele suportă o memorie extensibilă de până la 400 GB și sunt echipate cu cele mai recente procesoare premium pentru aplicații, care oferă performanțe puternice și o procesare superioară a imaginilor.

În plus, Galaxy S9 si S9+ oferă utilizatorilor siguranța că telefonul este securizat cu ajutorul Knox 3.1, ultima generație a platformei de securitate Samsung. Smartphone-urile suportă trei opțiuni diferite de autentificare biometrică – iris, amprentă digitală și recunoaștere facială – astfel încât utilizatorii pot alege cea mai bună modalitate de a-și proteja dispozitivul și aplicațiile. Dispozitivele integrează funcția Intelligent Scan (Scanarea Inteligentă), un nou sistem de verificare care utilizează în mod inteligent scanarea irisului și tehnologia de recunoaștere a feței pentru a debloca rapid și ușor telefonul, în orice mediu. De asemenea, Galaxy S9 și S9+ introduc Dedicated Fingerprint, oferind utilizatorilor opțiunea de a accesa Secure Folder printr-o amprentă diferită decât cea folosită pentru a debloca telefonul.

Mai mult decât atât, Galaxy S9 și S9+ introduc noi funcționalități cu ajutorul senzorului optic îmbunătățit, integrat direct în dispozitiv, ce oferă mai multe informații exacte despre starea de sănătate a utilizatorului. Acest senzor permite noilor Galaxy S9 și S9+ să monitorizeze factorul Heart Load, ce transmite în timp real bătăile inimii[ Dedicat doar pentru activități fitness].

Galaxy S9 și S9+ vor fi disponibile începând cu data de 16 martie 2018 în anumite piețe.

În România, Samsung Galaxy S9 si S9+ sunt disponibile pentru precomandă la partenerii selectați, începând cu data de 25 februarie 2018, ora 20:00, în 3 culori: Midnight Black, Coral Blue și Lilac Purple. Clienții care aleg să își returneze telefonul vechi și să achiziționeze noile smartphone-uri la precomandă pot beneficia de o ofertă specială, în funcție de parteneri.

Precomenzile înregistrate până la data de 8 martie 2018 inclusiv vor beneficia de livrare cu până la 7 zile mai devreme față de disponibilitatea în magazine.

Pentru mai multe informații despre Galaxy S9, vă rugăm să accesați http://www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy sau www.samsung.com/galaxy.

Specificațiile Produselor Samsung Galaxy S9 și S9+
Galaxy S9 Galaxy S9+
Sistem OS Android 8 (Oreo)
Display 5.8-inci Quad HD + Curved Super AMOLED, 18.5:9[ Ecranul este măsurat în diagonală fără a include marginile rotunjite.],[ Rezoluția inițială este Full HD+ și poate fi schimbată din setări la Quad HD+ (WQHD+).] (570ppi) 6.2-inci Quad HD + Curved Super AMOLED, 18.5:99, 10 (529ppi)

Dimensiune 147.7mm x 68.7mm x 8.5mm, 163g, IP68 158.1mm x 73.8mm x 8.5mm, 189g, IP68
Cameră Principală: Super Speed Dual Pixel 12MP AF senzor cu OIS (F1.5/F2.4)
Frontală: 8MP AF (F1.7) Principală: Dual Camera cu Dual OIS
-Wide-angle: Super Speed Dual Pixel 12MP AF senzor (F1.5/F2.4)
-Telephoto: 12MP AF sensor (F2.4)
Frontală: 8MP AF (F1.7)
AP 10nm, 64-bit, Octa-core processor (2.7 GHz Quad + 1.7 GHz Quad)[ Poate diferi în funcție de piață și operator mobil. ]
10nm, 64-bit, Octa-core processor (2.8 GHz Quad + 1.7 GHz Quad)
Memorie 4GB RAM
64GB/128GB/256GB + Micro SD Slot (de până la 400 GB)[ Poate diferi piața și operatorul mobil. Memoria user este mai mică decât memoria totală din cauza spațiului de stocare al sistemului de operare și a aplicațiilor software folosite pentru specificațiile dispozitivului. Memoria user actuală poate diferi în funcție de operator și în funcție de actualizările de software.]
6GB RAM
64GB/128GB/256GB + Micro SD Slot (de până la 400GB)12

SIM Card Single SIM: Nano SIM
Dual SIM (Hybrid SIM): Nano SIM + Nano SIM sau slot MicroSD
Baterie 3,000mAh
3,500mAh

Încărcare rapidă prin cablu compatibilă cu QC 2.0
Încărcare rapidă wireless compatiblă cu WPC și PMA
Rețea 4X4 MIMO / CA, LAA, LTE Cat.18
Conectivitate Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM, Bluetooth® v 5.0 (LE de până la 2Mbps), ANT+, USB type-C, NFC, Location (GPS, Galileo, Glonass, BeiDou)[ Galileo și BeiDou pot fi limitate.]
Tip de plată NFC, MST
Senzori Iris sensor, Pressure sensor, Accelerometer, Barometer, Fingerprint sensor, Gyro sensor, Geomagnetic sensor, Hall sensor, HR sensor, Proximity sensor, RGB Light sensor
Autentificare Tipul de blocare: pattern, PIN, parolă
Blocare biometrică: scanare iris, scanare amprentă, recunoaștere facială, Intelligent Scan: autentificarea biometrică multimodală cu scanarea irisului și recunoașterea feței
Audio Stereo speakers AKG, sunet surround cu tehnologie Dolby Atmos
Format audio playback: MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, APE, DSF, DFF
Video MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM
*Toate funcționalitățile, specificațiile și alte informații legate de produs disponibile în acest document, dar nu limitate la beneficii, design, preț, componente, performanțe, disponibilitate și capacitățile produsului pot fi modificate fără o notificare sau obligație.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie, a sistemelor LSI, a fonderiei și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la news.samsung.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *