Marius Calugaru de la Blogatu.ro ne spune cum a slabit 33 de kg in 12 luni

Marius Calugaru de la Blogatu.ro ne spune cum a slabit 33 de kg in 12 luni

Astazi vom afla de la Marius Calugaru de la Blogatu.ro cum a reusit sa slabeasca de la 116 kg pana la 83 de kg.

Ne va povesti experienta lui si cei 7 pasi necesari si in urmatorul #vlog:

De cand a ajuns la greutatea de 83 de kg, desi nu a mai dat jos din kilograme, nici nu s-a mai ingrasat. Tot procesul a insemnat rabdare, perseverenta, vointa. Nu a fost usor. Dar sa vedem pe scurt ce etape a parcurs Marius:

Primul si cel mai greu pas a fost luarea deciziei de a slabi. Este practic baza inceperii unei diete. Sunt persoane care se simt bine in pielea lor, indiferent de numarul kilogramelor. Pentru anumiti oameni greutatea in plus nu reprezinta o amenintare desi sanatatea le este pusa in pericol.

A renuntat complet la paine. Acest lucru nu s-a intamplat imediat, dar, treptat, Marius a eliminat complet painea din meniul sau zilnic.

Timpul alocat fiecarei mese. Inainte manca mult, des, repede si fara a respecta un orar. De cand a inceput lupta cu kilogramele, mesele lui s-au imputinat. A inceput sa manance de 3 ori pe zi si, din 4-5 minute cat aloca fiecarei mese, timpul s-a extins la 15-20 de minute.

Masa se ia la ore fixe. Cum spuneam mai sus, inainte Marius nu respectat niciun orar pentru mesele din timpul zile. Acum micul dejun il ia in jurul orei 8:30, pranzul la ora 14:00 si cina, inainte de ora 18:30 pe cat posibil, dar nu mai tarziu de ora 20:00.

Bea minim 4-5 litri de apa zilnic si a renuntat complet la bauturile carbogazoase. Singurele sucuri pe care le consuma sunt cele naturale.

Renuntarea la dulciuri. Desi mai consuma din cand in cand, cantitatea s-a redus considerabil.

Miscarea. Desi nu merge la sala si nu alearga 10-20 de km pe zi, Marius nu este sedentar si face multa miscare.

Va invitam sa ii urmariti si contul de pe YouTube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *