Cravata-i eleganta, dar ce spuneti despre un papion?

Imi place sa port cravata. Si pun pariu ca si voua dimnilor va place acest lucru, chiar daca o tinuta eleganta nu este mereu accesibila. Insa nici doamnele nu se dau in laturi de la a purta cravata, in cazul tinutelor office si a uniformelor care cer acest lucru. Sa fim sinceri, arata foarte bine o femeie care poarta o tinuta masculina. Mereu a fost asa. Iar cu cravata nu este mai diferit.

Cu toate acestea, si cu numeroasele cravate pe care le-am adunat de-a lungul anilor, in special cravate casual, de ceva timp am inceput sa imbratisez un ant accesoriu in acceasi masura elegant si practic, pe care il pot purta la o multime de tinute diferite, casual sau elegante.  Este vorba despre binecunoscutul papion, un accesoriu la fel de vechi ca si tinutele la 4 ace. Am observat ca nu sunt foarte multi domni care poarta papion, insa cei care o fac, stiu cum trebuie purtat si cu ce. Asta nu inseamna ca nu am renuntat definitiv la cravate. Pur si simplu, in anumite zile aleg papionul si in altele cravata.

In functie de tinuta aleasa, alegem si un anumit tip de papion, iar in cursul ultimilor ani au aparut diverse noi modele si tipuri de papioane, de la cele clasice la papioane din plastic, lemn sau paioane hand made din diverse materiale. Pe toate le putem gasi pe toate in magazinul Onore, dedicat domnilor. Aici putem gasi pe langa papioane si alte accesorii care nu ar trebui sa lipseasca din garderoba unui barbat adevarat: cravate, bretele, butoni, curele, batiste si pinuri. Mi-au facut cu ochiul si papioanele din catifea, foarte elegante si pe deasupra, placute la atingere.  Preturile sunt cum nu se poate mai bune iar livrarea produselor dorite se va face destul de rapid, in doar cateva zile de la plasarea comenzii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *