Sistem de boxe wireless Premium OTTAVA S SC-C50 – Eleganță compactă și sunet cuprinzător

Technics_C50_Lifestyle (1)

București, 10 mai 2018 – Technics prezintă astăzi noul Sistem de boxe wireless Premium OTTAVA™ S SC-C50 în cadrul show-ului High-End Audio din Munchen. Modelul OTTAVA™ S SC-C50 dispune de tehnologii acustice care îi permit emiterea unui sunet clar într-un spectru sonor surprinzător de amplu, beneficiind de o dimensiune compactă. Tehnologia sa de calibrare a sunetului în funcție de spațiu permite amplasarea liberă a boxelor pentru a vă bucura de muzică în orice parte a locuinței.  Aceasta oferă o experiență a muzicii wireless cu adevărat avansată datorită compatibilității sale complete cu diferite servicii de streaming, capacității de control vocal și integrării unor diferite surse de muzică.

Sunet profund și extrem de clar care acoperă întregul spațiu

 4 Engine-uri JENO și LAPC (Load Adaptive Phase Calibration – Calibrare fază adaptivă în funcţie de sarcină)

Patru dintre motoarele Technics JENO originale oferă performanță optimă, cu calități sonore superioare prin alinierea subwoofer-ului, a difuzorului de frecvențe medii și a difuzorului pentru frecvențe înalte. Aceasta asigură o ajustare excelentă și optimizează spațiile sonore pentru a se adapta mediilor de ascultare individuale folosind Space Tune™. Modelul OTTAVA™ S SC-C50 dispune și de  funcția LAPC, care este o tehnologie de amplificator adaptivă în funcție de sarcină, dezvoltată de Technics. LAPC măsoară caracteristicile de amplitudine-fază ale frecvenţei amplificatorului când boxele sunt conectate la unitate și efectuează procesarea digitală a semnalelor pentru a obține răspunsul la impuls ideal. Parametrii optimizați pentru caracteristicile de sarcină ale difuzorului de joasă și înaltă frecvență sunt presetate în circuitul de calcul LAPC al unității pentru a obține frecvența și caracteristicile de fază ideale pe întreaga gamă de frecvență.

Un corp compact cu un spectru sonor amplu

Forma unică arcuită a corpului cuprinde 3 drivere pentru frecvențe medii, 3 difuzoare pentru frecvențe înalte și 1 subwoofer, în timp ce difuzoarele din unghiul stâng și unghiul drept împreună cu un difuzor central creează un sunet stereo bogat impecabil. Abordarea de tipul “control al directivității” pentru difuzoarele frecvențelor medii și înalte, elimină potențialele interferențe, pentru obținerea unei directivități ample. În același timp, construcția difuzorului pentru frecvențe medii și a difuzorului pentru frecvențe înalte asigură o directivitate verticală cu mai puține perturbații de frecvență, totul într-un corp compact.

 Arhitectură cu adevărat puternică

Trei difuzoare pentru frecvențe înalte de 1,6-cm emit sunet de înaltă rezoluție de până la 50 kHz, în combinație cu un subwoofer de 12-cm cu cursă lungă și poziționare frontală și un port lung, drept, cu diametrul mare. Un total de 7 unități prezente în corpul rigid format din fibră de sticlă produc un sunet puternic de la amplificatorul pe 3.1 canale.

 Sunet optim pentru orice mediu de ascultare

 Space Tune™

Pentru a emite sunetul excelent al modelului OTTAVA™ S SC-C50 în fiecare cameră și poziție de ascultare, Space Tune™ optimizează mediul de ascultare la spațiul sonor. Pe lângă cele 3 moduri de presetare pentru adaptare la locul de montare, un microfon încorporat în unitatea principală activează o funcție automată pentru optimizarea sunetului de la unitatea principală sau de la o aplicațiede streaming de pe telefonul mobil.

 Varietate largă de servicii de streaming, comenzi ușor de utilizat

 Google Chromecast încorporat

Compatibilitatea Google Chromecast facilitează accesul la o gamă largă de servicii de streaming muzică de la un smartphone. Și, pentru că datele sunt redate direct la unitatea principală, nu are loc degradarea calității sunetului. Folosind un număr de difuzoare cu Google Chromecast încorporat, aceeași melodie poate fi redată în mai multe camere, sau melodii diferite pot fi redate de la o cameră la cealaltă, pentru divertisment în mai multe camere. Dacă două modele OTTAVA™ S SC-C50 sunt aranjate și setate pe modul stereo, utilizatorul se poate bucura de sunetul stereo ambiental de înaltă calitate.

* Este necesară aplicația Google Home.

 Funcționează cu Google Assistant

Dacă un difuzor cu activare Google Voice este inclus în aceeași rețea, Google Assistant poate fi folosit pentru a opera redarea muzicii pe OTTAVA™ S SC-C50, precum și alte funcții. Dacă utilizatorul nu are o aplicație smartphone la îndemână sau dacă are mâinile ocupate, muzica poate fi redată cu ușurință prin comandă vocală.

 Compatibilitate completă

Pe lângă redarea USB și intrarea analogică/optică, modelul OTTAVA™ S SC-C50 acceptă Bluetooth, Google Chromecast, Spotify, Tidal, și Network Playback, permițând redarea confortabilă a unei game largi de surse muzicale de la o singură unitate.

 Funcțiile Favorite

Pe unitatea principală sunt posibile până la 9 presetări, precum posturi de radio de pe Internet, o listă de redare Spotify și melodii de pe USB. Acest lucru face posibilă ascultarea muzicii dumneavoastră favorite fără ca măcar să porniți aplicația.

 Un design elegant, întotdeauna la modă

Modelul OTTAVA™ S SC-C50 combină funcțiile utile cu designul elegant. Panoul superior, gros din aluminiu sporește rigiditatea șasiului, iar legendarul afișaj OLED este înconjurat de taste pentru operare ușoară. Fantele din spate dau eleganță și, în același timp, îmbunătățesc funcția unui mecanism intern de reducere a căldurii. Iar forma arcuită superbă, care ajută la eliminarea vibrațiilor nedorite din șasiu, încorporează tehnologie acustică pentru a obține un spectru sonor amplu. Acest lucru vă permite să amplasați liber modelul OTTAVA™ S SC-C50 pentru a se potrivi poziției de ascultare. Și, de asemenea, puteți alege între culorile alb sau negru pentru a se potrivi decorului camerei dumneavoastră.

Specificații

Putere de ieșire

  • Boxă frontală (stânga/dreapta) 20 W + 20 W (1 kHz, distorsiune armonică totală – T.H.D. 1,0 %, 8 Ω, 20 kHz LPF)
  • Boxă frontală (Centru): 20 W (1 kHz, T.H.D. 1,0 %, 8 Ω, 20 kHz LPF)
  • Subwoofer: 40 W (100 Hz, T.H.D. 1,0 %, 4Ω, 20 kHz LPF)

 Difuzor

  • Woofer: 6,5 cm Tip conic x3 / Difuzor pentru frecvențe înalte: 1,6 cm Tip dom x 3 / Subwoofer: 12 cm Tip conic

Dimensiune şi greutate

  • l 375 mm / H 220 mm / g 197 mm
  • Masă: 7,6 kg (incl. cutia)

Terminal

  • Digital optic x1
  • AUX IN (Intrare auxiliară) x1 (φ3,5mm)
  • USB-A
  • Interfaţă Ethernet: LAN (100 Base-TX / 10 Base-T)

Rețea audio

  • WiFi a/b/g/n/ac, bandă de 2,4 GHz / 5 GHz
  • Chromecast încorporat
  • Funcționează cu Google Assistant
  • Redare în mai multe camere
  • Împerechere stereo
  • Bluetooth (AAC, SBC)
  • Spotify / TIDAL / DEEZER / Radio de pe internet

 

Format intrare digitală

  • WAV până la 384kHz / 24biți
  • FLAC până la 384kHz / 24biți
  • DSD 2,8MHz, 5,6MHz
  • AIFF până la 384kHz / 24biți
  • AAC până la 96kHz / 320kbps
  • WMA până la 48kHz / 320kbps
  • MP3 până la 48kHz 320kbps

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *