Nu renunt la ceasul meu

Un lucru pe care mi l-am spus ani la rand, nefiind inca pregatit sa renunt la vechiu meu ceas de mana, un cadou nepretuit, primit de la parintii mei. Pana la urma am realizat totusi ca un lucru material este atat, un lucru material, care nu va rezista la nesfarsit. Asa ca, am hotarat sa imi cumpar unul nou dar nu inainte sa ma asigur ca vechiul meu ceas va fi pastrat in cele mai bune conditii, in vitrina din living.
ceas-barbatesc-philip-watch-blaze-r8273995235
Am inceput cautarile pentru un nou ceas usor, fara graba, stiind ca pana la urma voi gasi ceea ce caut. Mi-am anuntat si prietenii care au fost de acord sa ma ajute in cautarile mele. Am zis ca ar fi o idee buna sa cumpar un ceas care sa imi aduca aminte de cel vechi, un model asemanator, dar mai nou. Zis si facut.
Cu fiecare ocazie cu care ieseam prin oras mai cercetam cate un nou magazin pentru a vedea daca gasesc ceva interesat. Acasa, intram pe internet si aruncam cate o privire in magazinele online. Pot spune ca cele mai bune si mai ieftine modele le-am gasit in magazinul Ceasmania. Un total de 4 modele de ceasuri barbatesti mi-au atras atentia. Toate de la branduri cunoscute, toate 100% originale, asa cum de altfel sunt toate modelele de ceasuri din acest magazin, atat modele de ceasuri pentru barbati cat si modelele de ceasuri dama. Si un numar deloc mic, cel putin 2500 de modele de ceasuri de mana, toate la dispozitia clientilor la preturi speciale si livrate oriunde in tara.
ceas-dama-maserati-epoca-r8853118504
Gasind aceste 4 ceasuri, mi-am luat ceva timp pentru a ma gandi pe care sa il aleg. Trebuia sa aiba cadranul rotund iar picioarele de prindere a curelei sa se continuie din aceasta, sa aiba culoare argintie iar cureaua sa fie din piele, neagra. Cele ai relevante au fost cele Guess, un brand pe placul meu, cu alte numeroase modele interesante si frumoase. Poate un Guess Delancy sau nu Guess Regent, inca nu sunt sigur, dar voi face pana la urma alegerea buna si voi reusi sa ma despart definitiv de vechiul meu ceas de mana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *