Allview lansează noul său flagship, Soul X5 PRO

14.06.2018- Allview, brandul românesc de smartphone-uri şi tablete, lansează astăzi noul flagship Soul X5 PRO  – primul terminal al companiei care are tehnologie neurală și permite deblocarea prin recunoaștere facială (Deep Face ID).

„Din dorinţa de a crea un produs util, cu performanţe ridicate datorită capacităților de inteligență artificială, odată cu finalizarea designului şi configuraţiei acestui model, am început integrarea  Android™ 8.1, Oreo și a celor mai noi tehnologii în acest device. Rezultatele aşteptate au apărut imediat, astfel luând naştere Soul X5 Pro, noul flagship Allview. Datorită maturizării pieţei de smartphone-uri, de la jumătatea anului 2017 ne concentrăm eforturile pe telefoane din zona modelelor middle-high și pe dezvoltarea de device-uri noi, continuând cu simplificarea folosirii tehnologiei prin  asistentul vocal în limba română  AVI, precum și de alte sisteme care au ca scop crearea de timp liber pentru o viaţă mai ușoară și mai frumoasă, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul Allview.

Printre noutățile pe care le aduce noul flagship se enumeră: procesorul MediaTek Helio P60 cu AI, display-ul de 6,2“ FullHD+, Deep Face ID, camera duală cu funcţii adaptate noilor trenduri, camera frontală cu efect Bokeh, asistentul vocal în limba română şi o nouă interfaţă de utilizare, UI 3.0 swipe.

MediaTek Helio P60 a obținut un scor de peste 140k puncte Antutu Benchmark. În comparaţie cu generaţiile anterioare MediaTek, procesorul Helio P60 este cu 70% mai performant, acesta reprezentând un salt important în noul val de tehnologii inovatoare, oferind suport pentru inteligenţa artificială, inclusiv pentru recunoaştere facială, identificare de obiecte şi scene fotografice.

Dispozitivul, cu display-ul de 6,2” FullHD+ cu Notch, înglobează tehnici noi şi materiale avansate susţinute de procesele riguroase de fabricaţie, toate acestea asigurându-i protecţie în situaţii neplăcute precum: zgârieturi, şocuri şi căzături uşoare.

Camera IR a noului dispozitiv Soul X5 Pro este destinată pentru recunoaşterea facială, iar împreună cu proiectorul IR şi senzor de proximitate IR dedicate reflectă conturul feţei utilizatorului în cameră. Cu ajutorul algoritmului de procesare şi al inteligenţei artificiale conturează harta 3D detaliată şi precisă a feţei utilizatorului, astfel, va fi imposibilă deblocarea prin intermediul fotografiilor, măştilor, ecranelor digitale sau în cazul în care ai ochii închişi.

Camera duală de 16 MP + 5 MP şi cea secundară de 16 MP vor oferi utilizatorului experienţa cea mai apropiată de cea a utilizării unui aparat DSLR profesional. Printre cele mai importante funcţii se regăsesc: Bokeh, Slow Motion, Group Selfie, modul profesionist dar şi recunoaşterea scenelor.

Asistentul vocal în limba română, AVI, realizează o mulţime de acţiuni menite să îi facă viaţa cât mai uşoară utilizatorului, ajutându-l să câştige timp pentru pasiunile sale.

Cu ajutorul Visual UI 3.0 şi a gesturilor swipe, utilizatorul poate accesa funcţiile uzuale precum: home, back, history, meniu principal, notificări, inclusiv să adauge sau să renunţe la ‘breton’.

Dispozitivul este dotat cu un acumulator de 3000mAh, care beneficiază de încărcare prin USB Tip C şi prin staţie wireless.

Soul X5 Pro va fi disponibil la precomandă începând de astăzi, la prețul de 1499 lei plus o surpriză. Mai multe detalii despre noul telefon veți găsi pe pagina de produs Soul X5 Pro: www.allview.ro/soulx5pro .
Despre Allview

Creat în 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri şi tablete numărul 1 din România. În 2010, Allview a fost prima companie din România care a lansat o tableta PC, a urmat în 2011 primul smartphone sub brand românesc. În 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o soluţie complexă de automatizare şi monitorizare a locuinţei. Brandul Allview este prezent pe pieţele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia şi Herţegovina, Republica Cehă, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia şi Estonia. Allview se află într-un proces continuu de inovaţie şi dezvoltă tehnologii care oferă acces la cunoaştere, informaţie, la o viaţă mai bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *