Dispozitivul care-ţi permite să faci un ”conf-call” oriunde vine de la Plantronics: Calisto 7200, speakerphone mobil cu patru microfoane direcţionale

Acele momente când pui telefonul mobil pe difuzor pentru o convorbire tip conferinţă, aşa zisa „conf-call”, şi toţi participanţii din cameră se apleacă să audă sau să vorbească mai clar pot fi uitate acum. Există un dispozitiv compact care-ţi permite să iniţiezi un „conf-call” oriunde, oricând, cu o calitate excelentă a sunetului.

Plantronics, pionier în domeniul echipamentelor audio și un lider global în industria comunicațiilor, anunţă disponibilitatea lui Calisto 7200, un speakerphone Bluetooth cu patru microfoane direcţionale, certificat pentru Skype for Business şi conceput pentru aplicaţii UC (Unified Communications) şi VoIP de la Avaya, Cisco, Skype li alţii.

Calisto 7200 este dispozitivul potrivit pentru cei ce au nevoie de o performanţă excepţională în domeniul apelurilor de tip conferinţă pentru grupuri mici. Patru microfoane direcţionale de tip MEMS (Micro-Electro-Mechanical System) asigură un sunet clar, performant, prin activarea automată în direcţia vocii vorbitorului. Conectivitatea USB şi Bluetooth, respectiv butoanele senzitive de control ale dispozitivului, completează caracteristicile prin care Calisto 7200 este gata de utilizare oriunde şi oricând, datorită şi autonomiei bateriei de până la şase ore şi jumătate timp de vorbire.

Conceput pentru apeluri în conferinţă cu patru până la şase persoane, Calisto 7200 asigură fiecărui participant un sunet clar. Acoperirea de 360 de grade împreună cu caracteristica de reducere activă a zgomotului ambiental sunt perfecte pentru profesioniştii mobili care trebuie să ia parte la convorbiri de tip conferinţă într-o varietate de medii şi rezolvă problema delicată a zgomotului din jur care afectează claritatea conversaţiei.

Gata de utilizare de cum este scos din ambalaj, speakerphone-ul nu trebuie decât să fie conectat la laptop, prin USB, sau telefonul inteligent, prin Bluetooth. Butoanele de control senzitive permit preluarea şi încheierea apelurilor, şi alte comenzi, cu uşurinţă, în timp ce funcţia Bluetooth permite ca noii utilizatori să se conecteze uşor. Mai multe detalii sunt disponibile aici, sau puteţi citi un articol despre Calisto 7200 aici.

Dispozitivul este util nu numai pentru convorbirile tip conferinţă, ci poate fi folosit şi ca difuzor de înaltă calitate în propriul birou, înlocuind kitul hands-free. Iar atunci când pleci de la birou, Calisto 7200 încape perfect fie într-o geantă de laptop, fie într-o poşetă obişnuită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *