Noile PC-uri de gaming Lenovo Legion™ sunt elegante la exterior și performante în interior

Lenovo™ lansează șase echipamente de gaming la E3: laptopuri Lenovo Legion, sisteme din seriile Tower și Cube

București, 12 iunie 2018 – La puțin peste un an de la lansarea Lenovo Legion, brandul dedicat PC-urilor de gaming, ne păstrăm angajamentul de a oferi experiențe de joc premium și puternice cu ajutorul celor mai noi echipamente hardware, respectiv a gamei de laptopuri, sistemele tower și cube. La E3, am anunțat lansarea unei noi serii care include șase PC-uri de gaming: laptopurile Lenovo Legion Y730 și Y530, desktopurile tower T730 și T530 și cele de tip cube C730 și C530. Indiferent de designul lor, aceste dispozitive au performanța necesară pentru a asigura o experiență de joc fără cusur a celor mai populare jocuri, de la cele de tip battle royale, la jocuri de aventuri. Fiecare dispozitiv dispune de sisteme de răcire optimizate pentru a menține o temperatură scăzută, chiar și atunci când atmosfera de joc se încinge.

 Lenovo Legion T730, cu compatibilitate VR, cu monitor de gaming Lenovo și accesorii1

Special create pentru cei mai avizi gameri pe PC care apreciază performanța și stilul în egală măsură, cele mai noi dispozitive Lenovo Legion sunt create de la zero pentru a avea un aspect modern și stilat și a pune accent pe oferirea unei performanțe superioare în locul artificiilor de design. Am ascultat părerile a mii de gameri – profesioniști, părinți, elevi – care împărtășesc o pasiune pentru jocuri cultivată pe parcursul a mai mulți ani de gaming. Știm că PC-ul este folosit la multe alte activități pe lângă gaming și cât de important este un design potrivit nu doar pentru gaming, ci și în mediul profesional. Mai mult, am depus eforturi pentru ne asigura că fiecare componentă a noilor dispozitive Lenovo Legion este concepută să ofere o performanță superioară. Noua gamă Lenovo Legion este perfomantă pentru a face față oricăror provocări de joc, păstrând în același timp un design corespunzător unui stil de viață profesional.

Noul design sofisticat al laptopului Lenovo Legion Y730

Laptopurile Lenovo Legion Y730 și Y530

Noile laptopuri Lenovo Legion sunt potrivite gamerului mereu ocupat, care nu își dorește echipamente grele pe care să le poarte și care așteaptă cu nerăbdare să experimenteze cel mai nou joc în pauza de prânz, dar are și o întâlnire importantă în aceeași zi. Fără să fie nevoie de două laptopuri într-o singură geantă, laptopurile Lenovo Legion Y730 și Y530 servesc ambelor scopuri într-un singur design elegant– suportând cu ușurință tranziția de la taskurile de la birou la gaming. Realizate dintr-un aluminiu prelucrat cu precizie și anodizat, în culoarea sofisticată Iron Grey, laptopurile Lenovo Legion Y730 au margini ultrasubțiri în jurul ecranului full HD IPS. În același timp, laptopul Lenovo Legion Y530, de culoare Raven Black, are un design texturat și elegant ce evidențiază litera “O” inclusă în logo-ul Legion. Datorită aspectului sofisticat al laptopurilor, gamerii nu vor trebui să se mai teamă de privirile critice în timpul întâlnirilor de business.

Designul curat și sofisticat al laptopului Lenovo Legion Y530

Mai subțiri, mai ușoare și mai elegante, noile laptopuri sunt ideale pentru cei care doresc să se concentreze pe jocul lor chiar și atunci când se joacă în public, fără să fie deranjați de trecătorii a căror atenție este atrasă de grafica și led-urile de pe echipamentele de gaming obișnuite. Laptopurile Lenovo Legion Y730 și Y530 dispun de o carcasă care le permite utilizatorilor să călătorească și să se joace cu discreție. Când sunt purtate în rucsacul Lenovo Y Gaming Armored Backpack1, care are un compartiment dedicat, laptopurile rămân în siguranță în orice moment.

Laptopul elegant și subțire Lenovo Legion Y530 cu rucsacul Lenovo Y Gaming Armored Backpack1

Temperatură redusă chiar și sub presiune

Portabilitatea nu trebuie să însemne ventilatoare mari și o funcție de răcire slabă. Am testat numeroase moduri de a obține cele mai bune indicatoare termice și am inventat un sistem de răcire cu două canale care cuprinde orificii de ventilare laterale suplimentare și palete de ventilator de mai multe dimensiuni și multi-rotative în noile laptopuri Lenovo Legion, optimizând astfel fluxul de aer cu 16% și obținând temperaturi ale sistemului cu 10% mai scăzute comparativ cu cele anterioare. Rezultatul constă în răcirea mai eficientă și mai silențioasă a echipamentelor.

Sistemul de răcire cu două canale la Laptopul Lenovo Legion Y730 de 15 inci oferă o răcire optimizată

 Lasă-te captivat de experiențe vizuale și audio superioare

Ambele laptopuri sunt complet dotate cu o placă video NVIDIA® GeForce® GTX 1050 Ti, procesoare de până la generația a 8-a Intel® Core™ i7 și sistem de operare Windows® 10, astfel că fac față celor mai solicitante jocuri din prezent. Tastaturile lor sunt concepute pentru a oferi un timp de răspuns sub 1ms, asigurându-ți acel avantaj de o fracțiune de secundă într-o competiție. Ecranele opționale ale laptopurilor 144Hz full HD IPS oferă nu doar o rată de refresh mai mare pentru imagini mai clare și efect de motion blur redus, ci și rame mai subțiri cu panouri mai luminoase la 300 nit, făcând astfel ca personajele să prindă viață în detalii precise. Laptopul Lenovo Legion Y730 este primul laptop de gaming din lume care este echipat cu sistemul de difuzoare Dolby Atmos®, creând o experiență uluitoare prin intermediul difuzoarelor personalizate Dolby® compatibile cu PC-ul sau prin căști.2 Dispozitivul redă un sunet emoționant care îți taie respirația, fiind special conceput să te plaseze în mijlocul acțiunii, pe măsură ce amploarea și profunzimea sunetelor sunt aduse la viață. Noul laptop Lenovo Legion Y530 este integrat cu sistemul Dolby Audio care oferă un sunet bogat și clar. Îmbinând elemente vizuale extrem de clare cu un sunet incredibil, noile laptopuri oferă o experiență de gaming 360° captivantă.

Un display opțional 144Hz full HD IPS mai clar și mai luminos pentru laptopul Lenovo Legion Y530

Laptopul Lenovo Legion Y530 reprezintă opțiunea de bază, în vreme ce omologul său superior Y730 oferă o putere suplimentară pentru gaming cu variantele de ecran de 17 sau 15 inci, cu memorie opțională DDR4 overclocked de 16GB CORSAIR®. Laptopul Lenovo Legion Y730 este primul laptop de gaming din lume cu tastatură backlit RGB CORSAIR iCUE® și iluminare de sistem, integrând șase taste macro “Y” pentru o capacitate de personalizare sporită cu peste 16 milioane de combinații de culori.

Laptopul Lenovo Legion Y730 este primul laptop din lume cu tastatură CORSAIR iCUE RGB backlit și iluminare de sistem care pot fi complet personalizate

Portabilitate în deplasare – Lenovo Legion C730 și C530

Sistemele cube Lenovo Legion C730 și C530 sunt create pentru gamerii avizi care au nevoie de un design ușor care nu ocupă mult spațiu, dar care își doresc beneficiile unui sistem desktop. Integrate într-o carcasă portabilă Iron Gray de 19L, noile sistemem cube sunt mai compacte și mai ușoare ca până acum – oferind cea mai bună performanță oriunde te-ai afla.

Lenovo Legion C730 ușor și compact

Toate culorile curcubeului

Cu un mâner superior accesibil și integrat, sistemele cube pot fi transportate cu ușurință de acasă la un prieten pentru o noapte întreagă de joc. Panoul său superior complet transparent oferă o imagine de ansamblu asupra inimii sistemului, dezvăluindu-i iluminarea opțională RGB care creează un tablou hipnotizant de culori pe C730 sau o iluminare simplă LED roșu pe C530, complet personalizabile cu ajutorul funcției Lenovo Vantage.

Lenovo Legion C730 cu un capac transparent care arată inima sistemului

Mic, dar puternic

Dimensiunile lui mici nu păcălesc pe nimeni. Lenovo Legion C530 este principalul nostru sistem cube cu Windows 10 pentru gaming, oferit la un preț competitiv, în vreme ce C730 face un pas înainte datorită dotărilor premium. Integrând o placă video de până la NVIDIA GeForce GTX 1060, procesoare Intel Core i7 de până la a 8-a generație și, opțional, 32GB de memorie DDR4 CORSAIR overclock-abilă, Lenovo Legion C730 este mic, dar puternic și pregătit să dezlănțuie o experiență de gaming în forță, compatibilă cu VR. Intră și explorează lumi în expansiune pline de viață și cu detalii de cea mai înaltă fidelitate sau valorifică frecvența de imagine pentru a obține reflexe precise și rapide. Sistemul Dolby Atmos integrat pe Lenovo Legion C730 și C530 permite un sunet emoționant3 care te va captiva astfel încât vei auzi fiecare clădire care se prăbușește și fiecare explozie cutremurătoare în detalii intense.

Lenovo Legion C530 oferă o performanță desktop solidă care se potrivește oricărui decor1

Noile sisteme tip cube integrează și un sistem de ventilare cu două canale pentru o gestionare mai bună a temperaturii decât până acum, pentru ca tu să rămâi absorbit într-o experiență de joc fără întrerupere.

Elemente de răcire ale Lenovo Legion C530

Două turnuri de forță – Lenovo Legion T730 și T530

Desktopurile tower Lenovo Legion T730 și T530 reprezintă piesa centrală uluitoare a unei configurații de gaming criminale. Etalând un design finisat într-o carcasă 28L, dispozitivul Lenovo Legion T530, în culoarea Raven Black, împărtășește aceeași textură subtilă a capacului laptopului Y530 radiind din butonul de pornire/oprire. Lenovo Legion T530 integrează un sistem de iluminat roșu în spatele ventilatoarelor, în vreme ce Lenovo Legion T730 este dotat cu un sistem de iluminat RGB complet în interior și exterior, în spatele unui capac lateral transparent care îi dezvăluie motorul plin de viață din interior.

O carcasă rafinată cu un panou lateral transparent ce dezvăluie un tablou de lumini RGB care pot fi personalizate pe Lenovo Legion T730

Overclocking pentru performanță

Sistemele tower cu Windows 10 și compatibilitate VR fac față cu ușurință celor mai solicitante jocuri AAA și aplicații intense grafic din prezent, lăudându-se cu placă video de până la NVIDIA GeForce GTX 1060 și procesoare Intel Core i7 de până la a 8-a generație. Stoarce fiecare strop de performanță din dispozitivul tău Lenovo Legion T730 și intră în modul „animalic” grație memoriei opționale 32GB DDR4 CORSAIR VENGEANCE® overclocked și unui suport de stocare 512GB PCIe RAID 0 SSD sau 2TB SATA HDD.

Overclocking pe Lenovo Legion T730

Fii atent la pașii inamicului datorită unui sunet profund și dinamic oferit de sistemul audio Dolby Atmosintegrat pe noile sisteme tower Lenovo Legion pentru a obține un avantaj tactic înainte ca acesta să atace. Și când acțiunea se încinge, sistemul opțional de răcire Asetek® pe bază de lichid al dispozitivului Lenovo Legion T730 oferă o distribuire fiabilă și silențioasă a căldurii pentru o stabilitate sporită a frecvenței de imagine, o funcționare mai lină și un zgomot de sistem redus atunci când împingi limitele jocului tău. Turnurile Lenovo Legion îți permit să navighezi în platformele online preferate cu încrederea deplină că atacurile tale memorabile pot fi transmise în imagine 4K4 cu o frecvență înaltă a imaginii.

Sistem de răcire îmbunătățit pe Lenovo Legion T730

Renunță la scule

Noile turnuri nu te împiedică să îți actualizezi sistemul în viitor. Am creat turnurile astfel încât să poată fi actualizate fără a avea nevoie de diferite scule, pentru ca tu să îți poți modifica, ajusta și înlocui cu ușurință placa video sau memoria la apăsarea unui buton, fără a avea nevoie de o trusă de instrumente sau lanternă.

Actualizare simplă pe Lenovo Legion T730 cu un mâner pentru transport integrat

Accesorii care completează experiența

Conectează noile sisteme tower la un monitor de gaming Lenovo Legion, un set de căști cu sunet surround, o tastatură cu precizie ridicată și un mouse pentru a-ți completa configurația de gaming.1

Lenovo Legion T530 cu monitorul de gaming Lenovo și accesorii1

Fie că sunt în căutarea celor mai bune setări pentru a transmite videoclipuri la calitate profesionistă sau a unui laptop de gaming conceput să le ofere un avantaj competitiv, gamerii vor găsi în noul portofoliu extins Lenovo Legion echilibrul perfect între un exterior premium și elegant și o performanță de joc epică.

Informații despre preț, locație și disponibilitatea regională pentru noile produse Lenovo Legion sunt prezentate mai jos:

  • Laptopul Lenovo Legion Y730 17-inch va avea un preț care începe de la $1,249.99, iar modelul de 15-inch va avea un preț care începe de la $1,179.99, ambele disponibile pe lenovo.comîncepând cu luna septembrie 2018.5
  • Laptopul Lenovo Legion Y530 de 15 inch va avea un preț care începe de la $929.99 pe lenovo.comîncepând cu luna iunie 2018.5
  • Turnul Lenovo Legion T730 va fi disponibil pe lenovo.comși va avea un preț care începe de la $929.99, din luna august 2018.5
  • Turnul Lenovo Legion T530 va fi disponibil pe lenovo.comși va avea un preț care începe de la $829.99, din luna august 2018.5
  • Cubul Lenovo Legion C730 va fi disponibil pe lenovo.comși va avea un preț care începe de la $929.99, din luna august 2018.5
  • Cubul Lenovo Legion C530 va fi disponibil pe lenovo.comși va avea un preț care începe de la $829.99, din luna august 2018.5

 Vizitați Lenovo Newsroom pentru imagini și specificațiile produselor din noua gamă Lenovo Legion. Consultați pagina de gaming Lenovo Legion sau canalul YouTube pentru informații suplimentare:

  • Urmăriți turul video al laptopului Lenovo Legion Y530 aici.
  • Urmăriți turul video al produselor Lenovo Legion C730 și C530 aici.
  • Urmăriți turul video al produselor Lenovo Legion T730 și T530 aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *