Cheama compania DDD si casa respira

Acum cateva luni la noi in casa era o mare problema. Toate zidurile casei erau infesate cu soareci care ne torturau in ficare nopate cu zgomote in pereti iar in bucatarie gaseam mereu alimentele roase. Acesti soareci au avut initiativa de a roade si cablul de la cuptorul cu microunde.

Desi era de inteles, deoarece casa in care locuim este destul de veche, niciodata nu ne-am fi imaginat o astfel de invazie cu soareci.

Cand s-a atins limita am pus mana pe telefon si am sunat Compania DDD, o firma care se ocupa cu servicii de deratizare si dezinfectie.

08-sondaj-nou---dezinsectie-1

Acestia au fost foarte prompti confirmand ca a doua zi vor fi la mine acasa.

Am stiut de la bun inceput ca acestia vor face treaba buna, deoarece cunoasteam serviciile de la un amic care a avut aceeasi problema numai ca la el a fost infestat silozul cu grau.

Cunoscand preturile, nu am mai stat pe ganduri, deoarece Compania DDD are pe pagina sa o lista cu preturi servicii deratizare.

A doua a zi, cand echipa a ajuns in fata casei, i-am introdus in incita locuintei unde deja se auzeau zgomote in peretii subtiati de timp.

Acestia nici nu au mai stat pe ganduri zicandu-mi sa imi impachetez din lucruri, deoarece sunt necesare circa doua zile pentru a aerisi spatiul, dupa ce vor termina cu procesul de deratizare.

Din cauza ca situatia era mult mai grava decat ne asteptam, echipa DDD a optat pentru a face o deratizare chimica, mult mai puternica decat ceea ecologica.

Mi-am urcat familia in masina si i-am dus in vale, la vecini, pentru a dormi peste noapte.

La scurt timp m-am intors si echipa terminase. Acestia mi-au dat sfaturi utile despre cum sa indepartez rozatoarele moarte.

Deratizarea chimica m-a scapat de circa 35 de soareci, numar precis, deoarece i-am adunat personal. In aceealsi timp a distrus si bacteriile pe care acestia le purtau.

Recomand si, in acelasi timp, multumesc echipei DDD pentru profesionalismul si promptitudinea de care au dat dovada!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *