Acer isi completeaza portofoliul de gaming Predator si Nitro cu un monitor UHD de 27” si o varietate de gadget-uri noi

Cuprins editorial:

  • Noul monitor de gaming Predator XB273K ofera imersiune UltraHD (3840×2160) si NVIDIA® G-SYNCpentru o experienta de gaming fara egal
  • Noul monitor Acer Nitro XV273K este echipat cu AMD Radeon™ FreeSync[i] si Visual Response Boost™[ii] de pana la 1ms pentru a oferi o rata de refresh extrem de ridicata si rezolutie UHD
  • HDR cu Wide Color Gamut (WCG) ofera imagini mai realiste si mai precise
  • Scaunul de gaming Predator Thronos are un design ergonomic, suport pentru 3 monitoare de gaming de 27” si o structura din otel rezistenta cu design agresiv

Bucuresti, 29 august 2018 – Acer a prezentat astazi o serie de produse noi din portofoliul extins de gaming Predator si Nitro si a lansat patru noi monitoare de gaming, un scaun de gaming next-level si un set complet de gadget-uri de gaming.

„Monitoarele noastre de gaming Predator si-au dovedit calitatea si fiabilitatea, fiind o alegere a jucatorilor profesionisti in turnee de top din intreaga lume”, a declarat Victor Chien, President, Digital Display Business, Acer Inc. „Acum, ne concentram experienta dobandita si tehnologia detinuta catre seria Nitro, pentru a oferi experiente premium de gaming mai accesibile utilizatorilor.”

Monitorul Predator XB273K

Noul monitor de gaming Predator XB273K este destinat jucatorilor care isi doresc o experienta incredibila in jocuri. Acesta aduce jocurile la viata in UltraHD (3840×2160) si ofera o rata de refresh rapida, de 144 Hz, care ofera imagini extraordinar de fluide si un gameplay lipsit de intreruperi, chiar si  atunci cand imaginile se misca rapid pe ecran. NVIDIA® G-SYNC™ elimina scintilatiile ecranului prin adaptarea la rata de refresh a dispozitivului, rezultand un gameplay fluid, care ofera o experienta de gaming fara egal. Panelul IPS ofera o gama larga de culori, 90% din spatiul de culoare DCI-P3, pentru culori vibrante si negru mai profund.

Predator XB273K este ideal pentru utilizatorii care doresc sa se piarda in lumea jocurilor. Carcasa monitorului reduce distragerile in timpul perioadelor de concentrare si dispune de design Acer ErgoStand, care ofera utilizatorilor libertatea de a pivota, inclina si ajusta inaltimea, pentru o adaptabilitate maxima si un confort vizual sporit. Modelul XB273K este conceput pentru a fi prietenos cu ochii, oferind AcerVisionCare™ – o suita de tehnologii care ajuta la protejarea ochilor in timpul sesiunilor lungi de gaming.

Monitorul Acer Nitro XV273K

Noul monitor Acer Nitro XV273K de 27” ofera rate de refresh extrem de ridicate si rezolutie UltraHD, oferind experiente de gaming remarcabile, la preturi accesibile. Noile monitoare IPS UHD cu tehnologie AMD Radeon™ FreeSync satisfac nevoia gamerilor pentru jocuri cu rezolutie inalta, timpi de raspuns rapizi de pana la 1 ms si Visual Response Boost (VRB) pentru un gameplay fara probleme, care nu afecteaza bugetul.

Echipate cu tehnologia AMD Radeon FreeSync, noile monitoare Nitro se potrivesc cu placile grafice ale PC-ului pentru a oferi rate de refresh dinamice, eliminand scintilatiile ecranului si minimizand lag-ul. Tehnologia Visual-Response Boost (VRB) integrata reduce blur-ul imaginilor aflate in miscare rapida, pentru a obtine efectul unui MPRT de 1 ms (Moving Picture Response Time). Cu rate de refresh de pana la 144 Hz, noul monitor Nitro XV273K include, de asemenea, certificari VESA Display HDR™ 400 pentru un contrast mai bun, precizie si culori mai vibrante. O ajustare integrata a culorilor pe 6 axe permite jucatorilor sa regleze culoarea, nuanta si saturatia pentru a se potrivi cel mai bine jocului, in timp ce posibilitatea de a amplifica negrul permite jucatorilor sa selecteze din 11 optiuni de nivel de negru, pentru a optimiza avantajele vizuale in mod evident.

Monitoarele de gaming Acer Nitro vin in trei configuratii; doua modele IPS pentru unghiuri de vizualizare mai largi si precizie a culorilor, unul UHD si unul WQHD, precum si un monitor TN WQHD pentru jucatorii care doresc luminozitate ridicata si eficienta energetica:

  • Nitro XV273K P (IPS, 27” UHD 144Hz, DCI-P3 90% WCG)
  • Nitro XV272U P (IPS, 27” WQHD 144Hz, DCI-P3 95% WCG)
  • Nitro XF272U P (TN, 27” WQHD 144Hz, DCI-P3 90% WCG)

Acer VisionCare™ cu tehnologiile Flickerless, BlueLightShield, ComfyView si Low-dimming fac vizionarea mai confortabila pe perioade lungi de gaming. Echipate cu un suport VESA, monitoarele pot fi montate si pe perete pentru a elibera spatiul de pe birou. In plus, design-ul ZeroFrame maximizeaza zona de vizionare si suporta configuratii aproape perfecte multi-monitor.

Scaunul de gaming Predator Thronos

Noul Predator Thronos duce conceptul de scaun pentru jocuri la un nou nivel. Structura sa din otel are 1,5 metri inaltime si vine in combinatii de negru dual-tone cu accente de alb sau albastru. Acesta transpune jucatorii in mijlocul actiunii prin vibratii cu impact profund, unde scaunul vibreaza in functie de impactul din joc. Scaunul este reglabil si are un design ergonomic, suport pentru picioare si o cabina care se inclina pana la 140 de grade. Structura sa poate sustine trei monitoare de gaming de 27″ si un spatiu pentru un PC de gaming Predator. Integrat cu un PC Predator si cu trei monitoare Predator plus gadget-uri, Thronos este mai mult decat un scaun – este o pestera de gamer adevarat.

Noua gama de gadget-uri Acer Nitro

In concordanta cu viziunea Acer de a oferi consumatorilor experiente de gaming memorabile la preturi accesibile, astazi a fost lansata si o noua gama de gadget-uri compatibile Nitro, printre care:

  • Mouse cu senzor optic Acer Nitro cu sapte butoane, inclusiv buton pentru focuri in rafala, acceleratie 20g, pana la 4.000 DPI reglabile pe sase niveluri
  • Tastatura Acer Nitro cu iluminare tip curcubeu, 19 taste anti-ghosting si taste multimedia
  • Casti Acer Nitro cu banda ajustabila si slider metalic, cu drivere de 50 mm, un bass puternic si cu microfon omnidirectional
  • Rucsac usor si rezistent Acer Nitro, cu compartimente pentru notebook si tableta, cu exterior rezistent la apa
  • Mousepad Acer Nitro cu spate din cauciuc anti-alunecare, pentru a crea o suprafata de gaming stabila

Preturi si disponibilitate

  • Monitorul de gaming Predator XB273K va fi disponibil din Q4 2018 in America de Nord, de la $1,299; in EMEA de la €1499 si in China de la ¥9,999.
  • Acer Nitro XV273K va fi disponibil din Q4 2018 in America de Nord, de la $899; in EMEA de la €1049 si in China de la ¥6,999.
  • Acer Nitro XV272U va fi disponibil din Q4 2018 in America de Nord, de la $499 si in EMEA de la €599.
  • Acer Nitro XF272U va fi disponibil din Q4 2018 in America de Nord, de la $449; in EMEA de la €529 si in China de la ¥3,999.
  • Mouse-ul Acer Nitro va fi disponibil din Q4 2018 in America de Nord, de la $29.99; in EMEA de la €34.99 si in China de la ¥199.99.
  • Tastatura Acer Nitro va fi disponibila din Q4 2018 in America de Nord, de la $29.99; in EMEA de la €59.99 si in China de la ¥249.99.
  • Castile Acer Nitro vor fi disponibile din Q4 2018 in America de Nord, de la $39.99; in EMEA de la €49.99 si in China de la ¥249.99.
  • Rucsacul Acer Nitro va fi disponibil din Q4 2018 in America de Nord, de la $29.99; in EMEA de la €39.99 si in China de la ¥199.99.
  • Mousepad-ul Acer Nitro va fi disponibil din Q4 2018 in America de Nord, de la $14.99; in EMEA de la €19.99 si in China de la ¥79.99.

Specificatiile, preturile si disponibilitatea difera in functie de regiune. Pentru detalii despre disponibilitate, specificatiile produselor si preturile acestora va rugam sa luati legatura cu cea mai apropiata reprezentanta Acer, accesand www.acer.ro

Noile produse au fost prezentate astazi la evenimentul de presa next@acer din cadrul IFA Berlin, unde compania a anuntat o serie de noi echipamente si solutii pentru gameri, creatori de continut, familii, studenti si profesionisti. Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati acer.com/nextatacer.

[i]Cerinte pentru a permite Radeon FreeSync: OS: Windows® 7 sau Windows® 8.1 l Placa grafica: Seria AMD Radeon™ R9 290 sau AMD Radeon™ R7 260 l Driver: AMD Catalyst™ beta l Interfata afisajului: DisplayPort™ sau eDP l Monitor: trebuie sa accepte DisplayPort Adaptive-Sync

[ii]Valoarea 1ms VRB are la baza teste interne realizate in conditii specifice de testare. Nivelul de luminozitate poate varia ca rezultat la modului VRB utilizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *