Ivory– ce sunt si cat costa lucrarile dentare ample?

La Ivory echipa de specialisti cu studii avansate in domeniul stomatologiei pune in scena cele mai ample lucrari stomatologice. Daca te numeri printre persoanele care au nevoie de o lucrare stomatologica foarte complexa, iti reocmandam sa te prezinti la o consultatie si vei beneficia de numeroase facilitati, inclusiv de plata in rate atunci cand nu poti achita personal intr-o singura transa pretul tratamentului. In plus, aici ai cele mai bune preturi raportate la calitatea serviciilor si beneficiezi de cele mai bune solutii posibile pentru problema ta specifica.
In momentul in care un dinte prezinta carii extinse sau o fractura care nu se poate repara cu ajutorul unei plombe sau are o culoare nefireasca, tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la coroanele dentare facute din ceramica sau chiar la dintii de portelan si sa te bucuri de dantura perfecta din nou.
ivory_1
Coroanele dentare facute din portelan care in mod normal poarta numele de coroane ceramice si metalice, coroane integral ceramice sau coroane de zirconiu, si puntile dentare sunt fixate definitiv pe dintii prelucrati in prealabil sau chiar pe implanturi dentare. De obicei procedura implica si extractia nervilor naturali dar, tinand cont de situatie, medicul poate sa decida sa lase nervul in pace si sa ii mai acorde o sansa.

Pretul pentru coroane dentare nu este foarte mare raportat la beneficiile pe care acestea ti le ofera. Iti recomandam sa iti faci curaj si sa te prezinti la Ivory pentru un consult in urma caruia va fi trasat planul tau de tratament.

Dintii de portelan sunt utilizati de foarte mult timp in scopul de a masca toate imperfectiunile pe care le au dintii naturali. Chiar daca in prezent sunt mai multe generatii de materiale potrivite pentru a face coroane dentare, s-a constatat ca tot ceramica, numita si portelan este cea preferata de clienti. Nu avea cum sa fie altfel pentru ca toate aceste coroane dentare facute din ceramica iti ofera o serie de beneficii si pretul lor este unul foarte avantajos.

Daca alegi sa iti pui coroane dentare sau dinti de portelan ai o serie de beneficii considerabile:

ivory_2

  • Ceramica poate copia fidel aspectul dintelui in mod natural
  • Lucrarea rezista foarte bine in timp
  • Dintii isi mentin luciul natural
  • Dintii nu isi pierd nuanta in timp
  • Organismul accepta si integreaza rapid portelanul
  • Portelanul nu irita gingia

O coroana dentara facuta din ceramica si realizata in mod corect de catre tehnicieni profesionisti nu sufera modficari de nuanta si nu trebuie sa fie mata sau sa prezinte zone ciobite. Toate problemele de genul acesta apar in momentul in care lucrarea are o calitate slaba. In cazul in care lucrarea nu este calitativa este foarte posibil sa apara malocluzia in zona respectiva. Pentru a putea preveni o astfel de situatie nu trebui sa pui pe primul loc pretul pe care il platesti pentru coroana dentara sau pentru dinti de portelan ci calitatea acestor lucrari, dar si experienta medicului care se ocupa de protetica.

Pretul este un criteriu secundar iar la Ivory beneficiezi oricum de cele mai bune oferte si de servicii la cele mai inalte standarde de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *