Trotineta electrica Myway Mini Miracle Black

70573-mini-black_
Majoritatea persoanelor care aud de cuvantul trotineta, se gandesc imediat la un parc unde copiii se joaca linistiti. Insa, noua generatie de trotinete electrice promite un mijloc de deplasare rapid si ecologic pentru tineri si adulti.
Myway Inokim Mini Miracle Black este cel mai recent scuter electric proiectat de cunoscuta firma israeliana Myway. Acestia si-au propus sa aduca pe piata un mijloc de deplasare ce poate fi usor de depozitat, transportat si care sa atinga o viteza eficienta  pentru a te misca prin oras.
 Inokim Mini Miracle Black este ideala, deoarece este construita in intregime din aluminiu pentru o rezistenta cat mai buna si poate atinge o viteza de pana la 18 km/h. Greutatea maxima pe care o poate sustine este de pana la 95 de kg iar, cu o singura incarcare electrica, trotineta poate parcurge pana la 20 de km distanta.
 Spre deosebire de modele precedente, Inokim Mini Miracle Black are imbunatatiri ce permit un control mult simplu asupra acceleratiei.
Un alt avantaj il reprezinta sistemul de pliere ce permite ca trotineta sa fie usor de transportat oriunde.
 Trotinele electrice au inceput sa castige teren si in Romania. Chiar daca majoritatea posesorilor fac parte din randul persoanelor tinere, pasionate de tehnologie, incet, chiar si cei sceptici incep sa adopte aceasta idee.
 Este mult mai simplu sa parcurgi drumul pana la facultate sau serviciu pe aceasta trotineta, deoarece te vei putea strecura mai usor printre obstacole iar timpul parcurs se va injumatati. De asemenea, aceste vehicule sunt preferate de multi datorita faptului ca trotinele electrice nu polueaza si sunt o alternativa de luat in considerare pentru un viitor mai curat.
 Trotineta electrica Myway Inokim Mini Black poate fi achizitionata direct de pe site-ul magazinului online Airmotion.ro, un loc dedicat gadgeturilor si aparaturilor de ultima ora.
 Consider ca aceasta trotineta electrica este o alternativa mult mai buna si mai sigura decat o masina, deoarece riscul unui accident este mult mai scazut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *