Produsele electronice Tesla se lansează în România

Tesla1

Comtrade Distribution, unul dintre cei mai mari distribuitori din S-E Europei lansează produsele electronice Tesla în România. Brandul Tesla, deținut și distribuit în exclusivitate de Comtrade Distribution, este denumit după celebrul om de știință de origine sârbă Nikola Tesla și împărtășește viziunea acestuia de a oferi tuturor categoriilor de consumatori accesul la tehnologie de top. Tesla a luat nastere în anul 2014, primul model produs sub acest brand fiind o tabletă. În momentul de față sub umbrela brandului Tesla se regăsesc 4 categorii de produse și anume: tablete, smartphone-uri, televizoare și aere condiționate. Principalul obiectiv al companiei până la sfârșitul anului este de a lărgi portofoliul cu alte produse din categoria electrocasnicelor mari: frigidere, mașini de spălat și mașini de spălat vase.

Începând cu a doua jumătate a anului 2018 brandul Tesla a lansat în țara noastră doua categorii de produse: aparate de aer condiționat și televizoare, urmând ca în perioada următoare să fie introduse pe piața noastră telefoanele mobile și electrocasnicele mari.

În privința televizoarelor, viziunea brandului este de a oferi divertisment de calitate la un preț rezonabil. Modelele Tesla oferă 3 ani de garanție, paneluri de calitate A+, un contrast ridicat, design versatil și un preț atractiv. Calitatea nu a fost niciodată atât de accesibilă.

Televizoarele Tela se împart în 3 serii și anume: Seria 3, Seria 6 și Seria 9, denumirea lor amintind de numerele favorite ale lui Nikola Tesla.

Seria 3, gama entry level Tesla, conține modele elegante și fiabile, echipate cu un contrast puternic de 100000:1, unghiuri de vizualizare la 178 grade, rezoluții FHD și o reproducere precisă a culorilor. Panelul folosit este unul A+, oferind atât o imagine de calitate cât și o lipsa a pixelilor morți, aspect foarte important la un panel LED. Din perspectiva dotărilor, regăsim un media player USB  capabil să redea aproape toate formatele video(inclusiv MKV), opțiuni PVR pentru înregistrarea pe dispozitive externe, suficiente porturi HDMI pentru conectarea consolei sau a laptop-ului, precum și servicii de întreținere garantate. Astfel televizoarele Tesla din seria 3 sunt capabile să ofere un echilibru incomparabil între calitate și accesibilitate.

20180726_184025 (1)

Pe lângă funcțiile TV obișnuite, televizoarele Tesla din seria 6 permit navigarea pe Internet și vizualizarea conținutului video de pe YouTube, accesul la conturile de Social Media și jocuri. Toate modelele seriei dețin un ecran ultra HD, rezoluție 4K (3840×2160 pixeli) și sistem inteligent de operare Opera cu aplicațiile Facebook și Youtube preinstalate.

Seria 9, vârful de gamă al televizoarelor Tesla sunt echipate cu sistemul Google Android TV. Astfel vei avea acasă un înlocuitor gigantic al unei tablete sau smartphone, cu acces la toate facilitațile oferite de sistemul Android și magazinul Google Play. Mai mult, sistemul de operare permite instalarea și rularea de jocuri, folosind telecomanda pe bluetooth inclusă, aceasta permițând printre altele și un control vocal al televizorului, inclusiv în limba română. Pe langă super rezolutia 4K, hardware-ul puternic și viteza crescută de reacție permit funcționarea perfectă a celor mai solicitante aplicații. Nu trebuie uitat modulul Google Chromecast-ul integrat, cu ajutorul căruia veți putea viziona conținutul multimedia de pe smartphone sau tabletă.

Informațiile despre toate modelele disponibile, caracteristicile produselor și alte noutăți, precum și lista magazinelor partenere, le puteți găsi pe site-ul Tesla România: https://tesla.info/ro/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *