Aer mai curat cu un purificator modern

Aerul din jurul nostru a devenit din ce in ce mai poluat si mai plin de diverse substante nocive o data cu trecerea timpului. Industrializarea multor zone din sate si orase si multi alt factori contribuie la crearea unui mediu care nu este deloc benefic pentru oameni. Incercam mereu sa gasim cele mai bune solutii pentru ca macar in propria locuinta sa fim in siguranta, sa respiram un aer proaspat si curat. Acest lucru poate deveni posibil foarte usor cu ajutorul unui purificator de aer, un aparat care indeparteaza din aerul dintr-un anumit spatiu tot ceea ce nu este benefic pentru organismul nostru, de la particule nocive pana la mirosuri neplacute.
airvax_white_large_433_seal
Modul de functionare al unui astfel de aparat este foarte simplu, avand incorporate diverse filtre prin care aerule este trecut inainte de a fi suflat afara. Acestea capteaza, de la un filtru la altul anumite particule si bacterii de diverse dimensiuni, sufland afara aerul curat si proaspat, lipsit de orice i-ar oferi un miros greu si prea uscat sau prea umed. Este cu adevarat o inovatie in ceea ce priveste protectia locuintei noastre. Filtrele sunt incarcate electrostatic ceea ce inseamna ca pur si simplu atrag si aelimina particulele nocive (praf, gaze de esapament, virusuri, compusi volatili, chiar si fum de tutun).
Este ideal pentru a-l utiliza in camera copiilor, fiind foarte siletios si avand dimensiuni mici. Consumul este si acesta extrem de mic, de numai 5W pe ora iar filtrul poate avea o durata de viata de pana la 3 ani, timp in care isi va face treaba fara probleme. Desigur ca acest aspect depinde si de nivelul de poluare al aerului si de timpul de utilizare, incontinuu sau periodic. Cei de la AlecoAir ne recomanda purificatorul Airvax, realizat de brandul Meaco din Marea Britanie, cu rezultate foarte bune in ceea ce priveste curatarea aerului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *