ARCHOS organizează competiția “Chase the Bitcoin”

Vânătoarea de Bitcoin începe astăzi, 3 septembrie 2018

București, 3 septembrie 2018 – ARCHOS organizează competiția “Chase the Bitcoin” și le oferă celor pasionați de criptomonede, cu vârsta de peste 18 ani, șansa de a câștiga un Bitcoin.

ARCHOS, jucător european major în domeniul produselor electronice de larg consum care a lansat primul său portofel hardware pentru depozitarea criptomonedelor în iulie 2018, va recompensa cu o monedă Bitcoin prima persoană care va descoperi fraza de securitate pentru portofelul criptovalutar, formată din 24 de cuvinte în ordine exactă, și o va comunica echipei ARCHOS.

Competiția „Chase the Bitcoin” începe astăzi, 3 septembrie, la ora 11:00 și se va termina vineri, pe 19 octombrie, la ora 19:00. Pe parcursul jocului, ARCHOS le va oferi participanților câte un nou indiciu la fiecare 48 de ore, atât pe site-urile ARCHOS, cât și pe rețelele sociale ale companiei sau prin intermediul partenerilor săi principali. Participarea la competiție nu include nicio obligație de cumpărare a produselor ARCHOS.

Mai multe informații despre regulile competiției „Chase the Bitcoin” sunt disponibile pe www.archos.com/chasethebitcoin.

Despre portofelul criptovalutar ARCHOS Safe-T mini:

The ARCHOS Safe-T mini dispune de:

  • Memorie criptată a chipset-ului, pe lângă codul PIN cu 6 cifre,
  • Software open source, bazat pe dezvoltarea Trezor, disponibil pe GitHUB,
  • Depozitarea securizată a activelor criptate repatriate, după tranzacționarea pe orice platformă de schimb preferată,
  • Suportă 75% din capacitatea totală a piețelor de criptomonede: Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Dash, Ether, Ether Classic, Litecoin, ERC20,
  • Aplicație web dedicată pentru configurare și utilizare ușoară.

Top 5 motive pentru a achiziționa ARCHOS Safe-T mini:

  • ARCHOS Safe-T mini este imun la virușii de calculator
  • Cheile private și de recuperare sunt stocate în modulul offline al portofelului criptovalutar, așadar nu pot fi atacate de hackeri
  • Doar utilizatorii ARCHOS Safe-T mini văd aceste chei în întregime pe ecranul OLED al portofelului criptovalutar
  • Tranzacțiile se pot valida doar prin intermediul butoanelor hardware ale ARCHOS Safe-T mini. Astfel, infractorilor cibernetici le este imposibil să intervină în modificarea lor
  • În cazul în care utilizatorul își pierde portofelul criptovalutar ARCHOS Safe-T mini, acesta își poate recupera criptomonedele folosind fraza de securitate compusă din 24 de cuvinte, în ordine exactă

ARCHOS Safe-T mini este disponibil la nivel Mondial și poate fi achiziționat la prețul de 49,99 € / 49,99 £ / 59,99 $. De asemenea, pentru prima dată, ARCHOS va accepta plata în Bitcoin în magazinul său online.

Pentru a afla cele mai noi știri despre portofelul criptovalutar ARCHOS Safe-T mini, pasionații de criptomonede sunt invitați să se alăture grupului Telegram accesând următorul link: https://t.me/ArchosCrypto.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *