Ivory – Implanturile dentare vs. protezele dentare

Protezele realizate cu implant dentarasigura o stabilitate mult mai mare si o putere de mestecat mai mare decat protezele conventionale.

Ivory va ofera cele mai bune servicii de implantologie si de stomatologie in general, punand la dispozitia pacientilor o echipa de profesionisti care isi desfasoara activitatea intr-o clinica moderna utilizand aparate de ultima generatie. In plus, personalizarea tratamentului si posibilitatea de a plati in rate egale sunt doua avantaje pe care Ivory le ofera tuturor pacientilor.

Implanturile dentare ofera o experienta mult mai buna comparativ cu proteze dentare . Chiar si protezele care se potrivesc initial pacientului incep sa alunece si sa devina inconfortabile dupa un timp, din cauza pierderii osoase care apare in timp.

ivory_1

Este dificil sa pastrati orice proteza fixa datorita uzurii pe partile osoase pe care se fixeaza protezele. Cel mai frustrant aspect al protezelor dentare si cel mai nesanatos este capacitatea lor slaba de mestecat. Multi trebuie sa-si limiteze dietele deoarece nu sunt in masura sa mestece anumite alimente cu protezele lor.

Daca alegeti intre protezele traditionale sau restaurarea pe baza de implanturi, iata cateva lucruri de luat in considerare.

  • Protezele trebuie adesea tinute in gura folosind un adeziv dentar. Acest lucru necesita uneori relipiri dupa mese. Proteza cu implant nu necesita adeziv.
  • Protezele trebuie indepartate pentru curatare. Spre deosebire de protezele mobile, implanturile pot sa fie intretinute si ingrijite prin simpla periere la fel cum ati fi facut si cu dintii naturali. Puteti inclusiv sa folositi ata dentara fara probleme.

ivory_2

  • Protezele acopera cerul gurii. Cu implanturi dentare , nimic nu acopera cerul gurii pentru a interfera cu simtul gustului sau cu alte activitati normale. Protezele cu implanturi pot fi fabricate si fara palat.
  • Protezele pot aluneca in timp ce mancati sau vorbiti. Implanturile si protezele implantate sunt bine ancorate si nu vor aluneca.
  • Este greu sa mestecati cu proteze si nu puteti manca prea multe alimente care va plac sau de care aveti nevoie. Protezele dentare se pot misca in timp ce mestecati, ceea ce este enervant si, de asemenea, face dificil sa mestecati! De fapt, protezele dentare au, in general, doar 10% sau mai putin din puterea completa de mestecat. Implanturile dentare au puterea totala de mestecat si puntile sau protezele atasate cu implanturi, de asemenea, maresc considerabil puterea de mestecat.
  • Protezele dentare pot trosni in timp ce mancati. Cu implanturi sau proteze montate cu implant, nu exista nici un sunet enervant si dispare si starea de disconfort in momentul in care sunteti la masa cu prietenii si proteza incepe sa trosneasca de se aude in exterior.

ivory_3

  • Protezele dentare nu asigura stimularea necesara pentru a preveni pierderea osoasa. Maxilarul trebuie sa aiba stimularea data de mestecare la presiune ridicata pentru a-si mentine volumul. Implanturile nu favorizeaza pierderea osului maxilarului.
  • Pierderea progresiva a oaselor ca urmare a purtarii protezelor dentare poate provoca colapsul fetei. De-a lungul anilor, pierderea osoasa poate provoca lasarea musculaturii, creand riduri excesive, subtierea buzelor si un aspect infundat al obrajilor. Acest lucru poate imbatrani considerabil aspectul unei Implanturile previn pierderea osoasa si modificarile faciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *