Nu rata un Fat Bike PhantomSET

Desi a venit toamna, soarele si caldura de afara praca vor sa spuna altceva. Este vremea sa profitam de acest timp frumos si sa facem cat mai multa miscare. Este un lucru esential pentru toti aceia care isi doresc o viata sanatoasa si un corp tonifiat.

Fat Bike-ul PhantomSET este disponibil pentru oricine iubeste ciclismul ca modalitate de a se misca. Este o bicicleta versatila, care poate fi folosita pentru off-road si in conditii dificile de temperatura. Timpul frumos nu este singura conditie pentru a o scoate din casa.

Poti sa mergi cu un Fat Bike PhantomSET si atunci cand afara ploua sau ninge, fara nicio problema, pentru ca avem de-a face cu un vehicul fiabil, cu anduranta si cu greutate redusa. Chiar si pe noroi, pe zapada sau pe nisip, PhantomSET-ul se va descurca de minune. Are o mobilitate de invidiat. O poti lua cu tine absolut oriunde.

La munte sau la mare, vei reusi sa faci miscare si sa ai parte de o distractie pe cinste datorita faptului ca nu avem de-a face cu o simpla bicicleta, ci cu una off road. Fat Bike PhantomSET poate fi folosita atat de catre incepatori, cat si de avansati. Este o bicicleta stabila datorita faptului ca furca are suspensie pe fata. Suspensia este Shimano, fiind printre cele mai bune de pe piata.

Iata cateva dintre detaliile noului Fat Bike PhantomSET: materialul din care este fabricat este otel si suporta o greutate de 120 de kg. Fiecare roata are o dimensiune de 26 inch iar cadrul este de 18 inch. De asemenea, furca este din otel iar pedalele au corp din aluminiu. Franele sunt pe disc cu actionare mecanica. Anvelopele sunt Allroad 26 inchx4.0.

 

La cumpararea Fat Bike-ului vei primi urmatoarele accesorii: bidonul pentru apa, suport pentru acesta, Far/Stop Led care se poate detasa si utiliza separat.

Bicicleta are 21 de viteze. Fat Bike PhantomSET este disponibila in 3 culori si anume: turcoaz, alb si gold. Mai multe detalii despre acest produs puteti gasi pe .

Pentru a intra in posesia unui asemenea vehicul, trebuie sa accesezi site-ul Slei.ro. Aici vei gasi Fat Bike-ul PhantomSET disponibil in cele trei culori descrise mai sus.
Produsul se regaseste pe stoc, asa ca va ajunge foarte rapid la cumparatori.
Daca faci azi comanda, in 24 (in cazul zilelor lucratoare) sau 48 de ore (in cazul zilelor nelucratoare) vei avea bicicleta la tine acasa. De asemenea, livrarea pentru Fat Bike-ul PhantomSET este gratuita.

Asadar, toti iubitorii de biking ar trebui sa aiba o astfel de bicicleta pentru mobilitate maxima indiferent de anotimp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *