Mozaic foto, oglinda foto – cum sa ai parte de un eveniment perfect!

Petrecerile sunt o modalitate de a aduce aproape oameni. Colegii de munca, partenerii de afaceri, prietenii, oameni care socializeaza si interactioneaza. Acestea sunt si o modalitate perfecta de a inchega relatii! Totodata petrecerile sunt prilej de cunoastere, de a spori creativitatea de a creste frumos un business.

Fie ca sunt organizate cu ocazia finalizarii unor sesiuni de team building, fie ca sunt realizate cu prilejul sarbatorilor de iarna sau pentru a celebra succesul din companie, acestea sunt motiv de distractie.

Oglinda foto  si mozaicul foto sunt doua elemente care asigura distractia la un alt nivel, indiferent de dimensiunea evenimentului organizat sau prilejul petrecerii. Solutiile propuse de iVentz sunt considerate must have-uri! Pentru ca asigura distractia si transforma petrecerea in una cu efect de WOW.

mozaic_foto

Efectele create prin intermediul acestor gadgeturi tehnologice pot fi folosite apoi pentru a promova imaginea companiei. Imaginile obtinute in timpul evenimentelor pot fi folosite ca instrumente in campaniile de  social media si pot deveni virale.

Mozaic foto – solutie iVentz ce dezvaluie latura creativa

Mozaicul foto realizat in timp real pe durata evenimentului poate fi transformat instrument de marketing ce poarta amprenta tuturor participantilor. Realizat cu imaginile captate pe durata evenimentului de cabina foto si fotograf, poate fi proiectat pe perete fizic. Astfel toti participantii se pot bucura de tablourile intrigante.

Efectele folosite de echipa iVentz pentru crearea acestor momente sunt un upgrade. Intrucat combina tehnologia foto cu solutiile tridimensionale si rezultatele sunt pe masura: impresionante!

Considerate opere de arta, imaginile realizate cu tehnologia de mozaic foto sporesc notorietatea companiei si atrag aprecierea colaboratorilor. Fie ca sunt postate pe social media, fie ca sunt folosite in pentru placere proprie.

Oglinda foto  – distractia iVentz, la un alt nivel

Oglinda foto  este acel gadget care aduce mai aproape oameni, care ii scoate din starea de confort. Considerata piesa de rezistenta a petrecerilor de team building si lansari de produse aproprie oamenii si ii pune  in ipostaze inedite. Are incorporata tehnologie de ultima generatie care contribuie la obtinerea unor imagini senzationale. Uneltele propuse pentru a personaliza acest dispozitiv imprima imaginilor aerul pe care doresti sa il conferi.

brochure-11x17-reverse-parellelfold-outside

iVentz condimentul perfect pentru petrecerile mondene

Prin solutiile furnizate in materie de de divertisment de calitate, iVentz poate fi considerat un maestru de ceremonii. Serviciile propuse de aceasta echipa tanara ofera un aer futurist oricarei petreceri.

Tehnologia de ultima generatie si echipamentele profesionale sunt elemente cheie care asigura succesul oricarui tip de distractie. Imaginile captate cu oglinda foto si cele realizat prin tehnologia de  mozaic fotopot fi considerate sarea si piperul petrecerii. Acestea constituie amintiri incredibile dar si dovada a parteneriatelor pe care reusiti sa le creati.

Pentru ca orice petrecere este perfecta cand totul decurge bine, echipa iVenz asigura consultanta pe durata intregului eveniment. Astfel activitatea principala a participantilor ramane distractia. Fundalurile, temele, elementele de personalizare si functionarea echipamentelor raman in sarcina profesionistilor, fapt ce asigura entertainment de calitate.

Imaginile captate pe durata intregii petreceri pot fi printate, urcate pe conturile de socializare personale sau pastrate in cloud, pana cand decideti cum vreti sa le folositi. Intrucat ofera momente de distractie maxima, oglinda foto si tehnologia mozaic foto devin instrumente esentiale pentru evenimente si petreceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *