De ce sa alegem salonul Antica Hair Studio pentru frumusetea noastra?

Antica Hair Studio este un salon de infrumusetare  care ofera, prin intermediul echipei de specialisti, o gama variata de servicii de infrumusetare, intr-o locatie speciala, calda cu o atmosfera primitoare, de unde clientii pleaca mult mai fericiti si mai frumosi si cu o evidenta bucurie in suflet.

Cu ajutorul specialistilor de aici, fiecare client poate apela de servicii de coafura, frizerie, cosmetica faciala, make-up, manichiura, pedichiura sau masaj, reusind ca la finalul programarii sa isi descopere un nou look care sa le aduca o stare de bine de fiecare data cand se privesc.

salon_infrumusetare_1

Echipa de specialisti ai acestui salon coafor Bucuresti da dovada de profesionalism si reusesc cu succes sa ajute la crearea acelei atmosfere relaxante si placute din cadrul salonului, Pentru a fi mereu la curent cu noile tehnologii si aparitii din domeniu, specialistii salonului Antica Hair Studio participa frecvent la seminarii si simpozioane ori cursuri in domeniu.

Membrii echipei au inteles ca fiecare client care paseste in acest salon de infrumusetare este unic, cu o personalitate si tipologie unica, de aceea fiecare persoana in parte este considerata o noua provocare care va fi dusa la bun sfarsit.

salon_infrumusetare_2

Antica Hair Studio ofera servicii complete de ingrijire si infrumusetare a parului, astfel incat, fie ca este vorba despre tuns, vopsit, coafat, vopsit sau stilizat, specialistii acestui coafor  vor reusi sa creeze pentru fiecare femeie in parte acel stil autentic care sa tina cont de stilul personal si trasaturile estetice ale fiecareia. Frumusetea naturala a femeilor este strans legata de fiecare aspect legat de ea, de aceea o importanta majora o are si felul in care arata parul, de sanatatea acestuia, de tunsoarea sau culoarea pe care specialistii salonului decid sa le foloseasca pentru fiecare clienta in parte. Pentru a te bucura de tot ceea ce este mai bun pentru parul tau, de tratamente si produse cu rezultate spectaculoase, este ideal sa ajungi pe mana specialistilor acestui coafor.

Ingrijirea personala conteaza foarte mult pentru femei, de aceea o grija deosebita trebuie sa o acorde modului in care arata mainile si unghiile, de aceea un rol esential il reprezinta felul in care realizam manichiura, de aceea la acest salon poti opta pentru diverse servicii, fie ca este vorba despre o manichiura simpla, cu gel sau cu oja semipermanenta. Chiar si atunci cand este vorba despre pedichiura, serviciile oferite in salon sunt destul de diversificate, caci inclusiv unghiile de la picioare au o importanta majora in aspectul final al clientilor.

salon_infrumusetare_3

Cel mai simplu mod prin care pot fi aduse la suprafata cele mai frumoase trasaturi ale fiecarei cliente este cu ajutorul machiajului, caci in acest fel toate trasaturile frumoase sunt accentuate, fiind evidentiata fiecare parte a fetei. Specialistii make-up ai salonului Antica Hair Studio stiu cum sa gaseasca cu ajutorul produselor cosmetice acea perfectiune a trasaturilor, unice pentru fiecare persoana, astfel incat clientele sa intoarca toate privirile si sa primeasca toata admiratia, indiferent ca este vorba despre un machiaj de zi, de seara sau unul de mireasa ori pentru un eveniment special.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *