NVIDIA anunță noua placă grafică GeForce GTX 1660 Ti, începând de la 1429 lei

Dispunând de arhitectura Turing de generație a 12-a, GTX 1660 Ti este cu până la de 3 ori mai rapidă decât GTX 960 și de 1,5 ori mai rapidă decât GTX 1060.

București – 22 februarie 2019 – NVIDIA a lansat astăzi GeForce® GTX® 1660 Ti, o nouă placă grafică de gaming care oferă creșteri de performanță și eficiență energetică pentru cele mai populare jocuri ale momentului. Placa grafică este disponibilă în România la un preț recomandat de NVIDIA de 1429 lei.

Având la bază arhitectura Turing™ de generație a 12-a, GTX 1660 Ti se bucură de toate inovațiile în materie de shading pentru a livra performanțe de 2 ori mai mari decât arhitectura de generație anterioară, Pascal™. Suportă floating point concomitent și operațiuni integer, o arhitectură unificată cache cu un cache L1 de 3 ori mai mare, precum și o performanță sporită pe fontul utilizării tehnologiei adaptive shading.

Eficiență energetică de 1,4 ori mai mare decât Pascal

Arhitectura Turing oferă un raport instructions per clock de 1,5 ori mai bun și o eficiență energetică de 1,4 ori mai bună în comparație cu arhitectura Pascal, care, anterior, seta standardul pentru plăcile grafice cu o eficiență energetică ridicată. Astfel, cu un consum de doar 120 de wați, GTX 1660 Ti livrează cea mai bună performanță per watt în comparație cu orice altă placă grafică din clasa ei.

120 de cadre pe secundă în jocurile competitive

GeForce RTX 1660 Ti surclasează performanța generației anterioare de plăci grafice și excelează în jocuri moderne cu umbriri complexe. Oferă o viteză cu până la 1,5 ori mai mare(1) decât GeForce GTX 1060 6 GB și permite gamerilor să se bucure de 120 de cadre pe secundă la 1080p în jocuri populare cum ar fi Fortnite, PUBG și Apex Legends.

Mai mult de 2 treimi din gameri folosesc plăci grafice care oferă performanța echivalentă – sau mai scăzută – a unei plăci grafice din clasa GTX 960 lansată în 2014. GTX 1660 Ti oferă o performanță de până la 3 ori mai mare, devenind astfel un upgrade excelent și rentabil pentru gamerii care doresc un frame rate mai mare în jocuri.

GTX 1660 Ti include și GeForce Experience™, o aplicație care face gaming-ul pe PC mai ușor de accesat, oferind caracteristici “in game” precum:

 

  • NVIDIA Highlights — care capturează automat cele mai bune momente din gaming. Mai mult de 35 de jocuri deja se bucură de Highlights, dintre care Metro Exodus, Fortnite, PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS, War Thunder, Shadow of Tomb Raider, Ring of Elysium, Escape from Tarkov, Hitman 2, Kingdom Come: Deliverance, Hunt: Showdown, Final Fantasy XV și Tekken 7.

 

  • NVIDIA Ansel — care le permite gamerilor să captureze imagini uimitoare din timpul jocurilor. Mai mult de 70 de jocuri deja includ Ansel, dintre care Metro Exodus, Battlefield V, Hitman 2, Shadow of Tomb Raider, For Honor, Star Wars: Battlefront II și Final Fantasy XV. Gamerii pot partaja imaginile lor favorite și pot participa în concursuri lunare pe Shot with GeForce.

 

  • NVIDIA Freestyle — care le permite gamerilor să personalizeze imaginea jocurilor cu tehnologie de tip postprocesare. Ultimele filtre pot transforma gameplay-ul sau imaginile într-una asemănătoare unei picturi pe ulei sau să livreze un aspect care pare scos direct dintr-un film din anii 1980.

 

Disponibilitate și preț

Plăci customizate  GTX 1660 Ti sunt disponibile începând de astăzi de la producătorii de top precum ASUS, MSI, Palit, Gainward, Gigabyte, Zotac și Inno3D. Prețul începe de la 1429 lei și va varia în funcție de parteneri.

“Game Ready” pentru Anthem

Cel mai nou driver GeForce Game Ready optimizează experiența în ultimul titlu lansat de Bioware – Anthem.

Driverele Game Ready sunt disponibile în ziua sau înainte de lansare pentru majoritatea titlurilor și sunt proiectate pentru a oferi cele mai bune performanțe si un gameplay perfect. Toate jocurile cu Game Ready Driver dispun de certificarea Microsoft WHQL.

Link-uri adiționale 

GeForce GTX 1660 Ti:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/graphics-cards/gtx-1660-ti/

Povestea Game Ready Driver pe Gforce.com:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/anthem-game-ready-driver/

Rămâi la curent cu NVIDIA

Abonează-te la  blog-ul NVIDIA, urmărește-ne pe Facebook, Twitter, LinkedIn și Instagram, și vizionează videoclipurile NVIDIA pe YouTube și imaginile pe Flickr


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *