Seria de televizoare XG95 LED 4K HDR Full Array de la Sony va fi disponibilă în magazine din luna martie

Seria XG95 LED 4K HDR Full Array marca Sony, care include o multitudine de tehnologii proprii avansate și o armonie absolută între imagine și sunet datorită tehnologiei Sound-from-Picture Reality™, va fi disponibilă în magazine începând cu luna martie.

Sony Europe a anunțat prețul și disponibilitatea pentru seria premium XG95 LED 4K HDR Full Array în Europe. Precomanda este deja posibilă în anumite țări europene, iar seria va fi disponibilă în magazine începând din luna martie.

Imagine și sunet

Televizorul Full Array LED XG95 oferă contrast și luminozitate de calitate cinematografică pentru profunzime și detalii mai precise. Aceste calități sunt posibile datorită mai multor zone LED amplasate direct în spatele ecranului. Împreună cu tehnologia de întunecare locală Sony X-tended Dynamic Range PRO™, XG95 poate să diminueze sau să mărească luminozitatea pe zone LED individuale pentru un contrast și o luminozitate mult îmbunătățite.

Cu un procesorul de imagine X1™ Ultimate, XG95 oferă o experiență de vizualizare 4K HDR de ultimă generație, cu un nivel de detaliu și claritate aproape de neegalat. Procesorul X1 Ultimate poate detecta și analiza inteligent fiecare obiect din imagine prin tehnologia Object-based Super Resolution de la Sony, pentru o precizie și detalii deosebite. De asemenea, tehnologia Object-based HDR remaster procesează individual fiecare obiect pentru o profunzime mai bună, o textură exactă și o imagine mai realistă.

Caracteristica X-Wide Angle (modelele 75” și 85”) asigură păstrarea calității imaginii indiferent de unghiul de vizionare. Design-ul original Sony ce permite controlarea luminii de fundal asigură veridicitatea culorilor indiferent de poziția spectatorului și o perturbare a imaginii redusă atunci când utilizatorul se află în afara axei de vizualizare. Împreună cu X-Motion Clarity™, care minimizează efectul de blur creat de mișcare fără să afecteze luminozitatea ecranului la vizionarea scenelor de sport sau acțiune, cele două caracteristici ajută XG95 să treacă peste provocările obișnuite întâlnite de ecranele LCD.

Pentru o experiență de vizionare mai imersivă, seria XG95 integrează Sounds-from-Picture Reality™ și tehnologia audio inovatoare marca Sony Acoustic Multi-Audio™. Cele două difuzoare poziționate în spatele televizorului împreună cu sistemul audio integrat recreează sunetul care vine din centrul ecranului, care armonizează imaginile cu sunetul.

Nu în ultimul rând, seria XG95 include Netflix Calibrated Mode, IMAX Enhanced, Dolby Vision™ și Dolby Atmos™1 pentru a transpune viziunea creatorilor direct în conținutul afișat la televizor. Conținutul IMAX Enhanced va fi disponibil via RakutenTV pe televizoarele selectate BRAVIA, printre care și XG95 cu o selecție excelentă de hituri2 box-office Sony Pictures Entertainment.

Funcții inteligente și facil de utilizat

Televizoarele LED Full HD LED 4K HDR din seria XG95 au ca sistem de operare Sony TV Android, care acceptă o gamă largă de aplicații din Google Play™, inclusiv YouTube™, Netflix, Prime Video și multe altele3. Pentru a face televizorul și casa chiar mai inteligente, XG95 vine cu Google Assistant inclus4. În plus, televizorul are un microfon încorporat, care îi permite utilizatorului să „vorbească” cu televizorul utilizând Google Assistant pentru a planifica rapid ziua, pentru a descoperi conținut sau pentru a reda emisiuni TV, filme și multe altele.

XG95 va fi compatibil cu Apple AirPlay 2 și HomeKit. AirPlay 2 permite transmiterea conținutului de pe iPhone, iPad și Mac direct pe televizorul Sony. Astfel, vizionarea de filme sau emisiuni de pe iTunes și alte aplicații video va fi posibilă direct de pe televizor. Utilizatorii vor putea, de asemenea, să asculte muzică și podcast-uri direct pe televizor și prin difuzoarele AirPlay 2 amplasate de-a lungul casei și sincronizate. HomeKit va permite utilizatorilor să controleze cu ușurință și în siguranță produsele inteligente din casă prin utilizarea aplicației Home sau prin aplicația Siri de pe dispozitivele Apple. Televizoarele pot fi adăugate în aplicația Home unde se pot predefini „scene” sau acțiuni automate în colaborare cu alte accesorii HomeKit. De exemplu, utilizatorii pot crea scene de tip „Seară de film” în aplicația Home pentru a porni cu ușurință televizorul și pentru a diminua lumina, doar cerându-i lui Siri să lanseze scena. AirPlay 2 și suportul pentru HomeKit vor fi lansate în 2019.

XG95 dispune de o telecomandă premium, nou proiectată, cu funcție voce, design elegant din aluminiu, configurație simplificată a butoanelor și adăugare de RF pentru o reacție rapidă și un control facil, fără a fi nevoie de îndreptarea telecomenzii spre televizor. Interfața permite acces fără probleme și rapid la aplicațiile și setările preferate.

 

Dimensiuni disponibile: 55”, 65”, 75”. Modelul de 85” va fi disponibil la începutul lunii iunie.

 

Prețurile noilor televizoare variază între 8.500 RON (diagonala de 55”) și 22.000 RON (diagonala de 85”).

 

Pentru mai multe informații despre prețuri și disponibilitate locală, vizitați site-ul local Sony: https://www.sony.ro/electronics/televizoare/xg9505-series

 

1 Disponibil via prin update viitor de firmware.

2 Disponibil via prin update viitor de firmware

3 Disponibilitatea variază în funcție de regiune.

4 Disponibilitatea Asistentului Google variază în funcție de regiune.

 

Google, Android TV și alte mărci și logo-uri conexe sunt mărci comerciale ale Google LLC.

Prime Video și toate logo-urile aferente sunt mărci comerciale ale Amazon.com, Inc. sau ale afiliaților săi.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *