Precizie excepțională, modelare și siguranță cu noile trimmere I-Shape

  • Design ergonomic I-shape inspirat de briciul drept
  • Precizie fără efort și acțiune delicată
  • Tehnologia lamelor japoneze ultra-subțiri, pentru o experiență inegalabilă

 

București, 18.02.2019 – Panasonic anunță lansarea noilor produse de îngrijire dedicate bărbaților:

  • trimmerele pentru barbă Panasonic ER-GD51 și ER-GD61,
  • aparatul de tuns părul de pe corp ER-GK80 rezistent la apă,
  • trimmerul pentru barbă și corp ER-GY60 rezistent la apă și potrivit pentru îngrijirea întregului corp, într-un singur dispozitiv performant.

Ultimele îmbunătățiri aduse trimmerelor I-Shape de la Panasonic impresionează prin designul simplu și curat, care încorporează tehnologia lamelor japoneze și o precizie de neegalat.

Formă inovatoare pentru îngrijire ușoară și precisă.

Designul I-shape este perfect ergonomic și permite manevrarea excelentă, detaliată pentru modelarea și definirea de excepție a formei, chiar și în zonele greu accesibile. Inspirată de un brici drept, aceasta permite seriei GD și GY60 să asigure conturarea, modelarea și tunderea impecabilă a părului facial; fiind perfect pentru stilizarea bărbilor într-un design special. Forma de baton este ușor de orientat și de direcționat cu vârfurile degetelor iar tunderea pe mai multe direcții permite obținerea unor rezultate rapide și eficiente. Designul special permite observarea cu exactitate a zonei care urmează a fi tunsă, pentru a avea garanția rezultatului dorit, de fiecare dată.

Precizie rapidă și fără efort

Trimmerele pentru barbă ER-GD51/GD61 și ER-GY60 includ o lamă unică, ultra-subțire, care permite tunderea la o înălțime foarte redusă de 0,1mm*1 fără a fi nevoie să utilizați spumă de ras. Acestea sunt echipate cu 20 de trepte de reglare a lungimii firului de păr între 0,5mm și 10mm la intervale de 0,5mm pentru a vă permite astfel să vă tundeți uniform barba și să creați muchii și linii cu o precizie absolută, cu o singură lamă, obținând astfel modele cu stil.

Noul pieptene atașat, cu dispozitiv de reglare a lungimii, disponibil pentru ER-GY60 și ER-GK80 vă permite tunderea uniformă a părului de pe corp, ca de exemplu de pe piept sau picioare, cu zece pași de precizie de la 3mm – 12mm în intervale de 1mm. Este inclus de asemenea un pieptene mai lat, pentru a putea tunde firele de păr orizontale.

Delicat pentru piele

Toate cele patru trimmere sunt echipate cu tehnologia Skin Protection Blade de la Panasonic, pentru un confort extrem la îndepărtarea bărbii și a părului de pe corp. Muchiile rotunjite și deschizăturile înguste au un efect minim de stimulare a pielii și previn pătrunderea pielii în aparat.

Spre deosebire de lamele convenționale, muchiile lamei fixe de la GD51 și GD61 sunt late și rotunjite, ceea ce are ca rezulta stimularea minimă a pielii. Deschizăturile de pe lama fixă sunt de asemenea înguste, prevenind pătrunderea pielii în aparat. Grație acestor caracteristici, GD51 și GD61 au o acțiune delicată chiar și pe pielea sensibilă, făcând ca experiența utilizării acestor trimmere să fie sigură și igienică.

*1 Grosimea lamei fixe este de 0,1mm.

Viteză și putere – și doar o oră pentru încărcare

ER-GK80 este echipat cu un nou motor puternic pentru o acțiune delicată chiar și la tunderea firelor groase de păr. Lama acționată de motor determină o vibrație fină a capului astfel încât să nu fie necesară aplicarea forței – tunderea se realizează ușor și delicat, fără agresarea pielii, alunecând delicat, cu o presiune minimă. Pentru situațiile în care e nevoie de viteză, poate tăia 5.300 de fire de păr pe secundă.

Seriile GD, GK80 și ER-GY60 permit de asemenea încărcarea într-un timp incredibil de doar o oră pentru 50 de minute de utilizare, ceea ce este suficient pentru a rezista în majoritatea vacanțelor și weekend-urilor în deplasare. Un LED roșu vă atenționează atunci când bateria e aproape descărcată. GD51/GD61 poate fi încărcat de asemenea de la priză.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *