5 factori care incita sexual organismul

Studiile efectuate de catre expertii in medicina si sexologie arata ca femeile au orgasm mai des decat barbatii. La polul opus se pare ca barbatii sunt cei care simt nevoia mai des de implinire sexuala. Instinctul sexual apare de foarte multe ori cu spontaneitate, insa unele persoane au remarcat ca anumit activitati zilnice si diveriti factori pot duce la aparitia spontana a organismului sa a dorintei de implinire sexuala. Astazi iti devaluim o serie de curiozitati si raspundem la intrebarea “Care sunt factorii care incita organismul cel mai des?”. Aceste raspunsuri te pot ajuta fie sa ai o viata sexuala mai implinita, fie sa-ti aduci mai mult echilibru in viata personala si cea profesionala.

Cei 5 factori care incita sexual organismul

  1. Sportul

Este demonstrat stiintific ca in timpul orelor de sport muschii din zona intima sunt mai antrenati decat in mod obisnuit. Acest lucru se poate petrece atat la sala, in timpul orelor de mentinere a corpului in forma sau pe parcursul celor de tonifiere a musculaturii, cat si in cazul activitatilor precum alergatul sau ciclismul. Antrenamentul muchilor din zona intima are un efect mai intensiv asupra femeilor, de unde si rezultatele declarate de catre specialisti.

  1. Filmele erotice

Un procent extrem de ridicat din populatie declara ca sunt fani ai filmelor erotice, in timp ce un alt procentaj le urmaresc pe ascuns. Ca orice alt film sau serial bun, aceste filmulete cu conotatie erotica ajung in cele din urma sa activeze emotiile si senzatiile interne cu tenta erotica. Acelasi lucru se intampla si in cazul filmelor romantice in care debuteaza astfel de scene aparent cenzurate sau in care scenele debuteaza extrem de romantic.

Lipsa de implinire sexuala pe perioade indelungate de timp pot duce prin urmarirea acestor firme la activarea hormonala si la nevoia implinirii la nivel hormonal.

  1. Igiena intima

Fie ca preferi dusurile sau baile, clipele de igiena pot fi si ele extrem de provocatoare. Unul dintre favorizanti este insusi apa calda, urmata de valurile ce se pot produce la atingerea apei cu suprafata corpului, respectiv a zonei intime. Totodata, parte dintre favorizanti sunt si gelurile de igiena, multe dintre ele avand un rol hidratant puternic si erogen.

  1. Jucariile erotice

Nu mai este niciun secret ca jucariile erotice si orice vibrator, odata utilizate, produc mai multa stimulare erotica. De regula, puterea de incitare erotica o detine orice obiect cu functii de vibratie diverse. Pentru unii chiar si telefonul dat pe acest modul reprezinta un factor al incitarii.

Iar intr-un astfel de magazin erotic veti gasi o gama extrem de vasta de astfel de articole si accesorii sexuale destinate atat uzului personal, cat si pentru cuplu. Aceste jucarii erotice sunt indicate atat pentru autocunoastere, cat si pentru imbunatatirea vietii sexuale.

  1. Parfumurile

Multe dintre parfumurile actuale au la baza o serie de esente atractive cunoscute sub denumirea de feromoni. Aceste parfumuri pot seduce fara cuvinte persoanele din jur, transformand personalitatea care-l poarta intr-o ispita sexuala. Asadar, mare atentie la ingredientele parfumurilor pe care le cumparati si la scopul pe care doriti sa-l obtineti pulverizand un simplu parfum pe hainele sau pielea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *