Investitii care aduc bani rapid

Domeniul transporturilor este unul dintre cele mai banoase din Romania, dupa IT si Medicina, deoarece banii circula rapid, mai ales cand ai la dispozitie o flota de camioane. Multi patroni din acest domeniu investesc in camioane second hand, deoarece reprezinta o afacere mai profitabila. Nu este deloc ciudat sa auzi cum un dealer de masinarii cu tonaj mare va spune ca a vandut un cap tractor in leasing sau o remorca catre o firma de transport renumita.

Soferii prefera un cap tractor, deoarece serveste pentru tractarea de trailere sau remorci (de cele mai multe ori, semi-remorci).

Se pot permuta rapid diferite remorci intre diferite capete tractoare, astfel incat capul tractor nu sta in mod neaparat imobilizat pe timpul incarcarii sau descarcarii trailerului (cum sta imobilizat un camion rigid) si astfel nu ii este redusa mobilitatea la un singur tip de marfuri, deoarece poate interschimba toate tipurile de remorci. De exemplu, poate sa treaca de la o conditie de autobasculanta la o conditie de camion cutie inchisa sau la o conditie de camion cisterna.

Alegerea de a face leasing camioane este una foarte profitabila, atat pentru cel care acorda leasingul, cat si pentru cei care intra in posesia camioanelor prin aceasta procedura. Cand alegi leasing-ul auto, te bucuri de urmatoarele beneficii:

-cumperi usor orice autovehicul nou sau rulat, nu mai vechi de 8 ani (la iesirea din leasing);

-perioada de finantare este de maxim 5 ani;

-pachet de servicii integrate (finantare, asigurare prin asiguratori agreati la cote preferentiale, servicii de inmatriculare);

-poti sa-ti alegei avansul, astfel incat sa ai o rata lunara mai mica;

-nu sunt solicitate garantii suplimentare.

Camioane.scania.ro este site-ul recomandat pentru toti cei are vor sa isi mareasca flota de camioane, deoarece parcul auto ofera cele mai multe optiuni si preturi avantajoase pentru toate buzunarele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *