Alege activitati de team building aproape de casa

109130388_10158743825993140_799474203531569820_o

Ultima perioadă a fost destul de încărcată și de neobișnuită pentru fiecare dintre noi. Având în vedere restricțiile și situația în care ne aflăm, fiecare dintre noi încearcă să își organizeze timpul liber în așa fel încât să fie cât mai aproape de casă dar în același timp să aibă parte și de momente relaxante și activități în aer liber. În cazul în care locuiești în județul Timiș, ai posibilitatea să participi la diferite activități de team building organizate în Timișoara de către o echipă super profesionistă și dedicată.

Știu foarte multe persoane care anul acesta aveau programate concedii în diferite zone ale lumii, dar care au fost nevoite să și le anuleze din cauza restricțiilor. Cele mai multe dintre aceste nu au renunțat însă la timpul de relaxare de care aveau nevoie și s-au reorientat către destinații mai aproape de casă.

Pentru a avea parte de un concediu aproape de casă, plin de activități interesante și relaxante în același timp, nu trebuie să mergi foarte departe. Echipa Vertical Adventure se ocupă de organizarea unor asemenea programe an de an. Apelând la serviciile acestora, ai posibilitatea să organizezi o ieșire de câteva zile, în decursul cărora să aveți parte atât de activități precum rafting, cățărare sau rapel, cât și de activități relaxante și de familie.

În funcție de zona în care dorești să îți petreci cele câteva zile alocate concediului de odihnă, vei putea să alegi și activitățile pe care dorești să le încerci.

Trebuie să fii atent ca pentru activitățile care implică apă, să alegi o zona care permite desfășurarea acestora. În funcție de activitate vei avea nevoie de un rău cu debit mai mic sau mai mare, de o cascadă sau de un lac. De asemenea în cazul în care vrei să experimentezi cățăratul, rapelul sau tiroliana, zona trebuie aleasă cu mare grijă. Pentru a face însă o alegere corespunzătoare este nevoie să cunoști destul de bine atât zona în care urmează să îți desfășori activitatea, cât și activitatea în sine și cele necesare pentru ca aceasta să se desfășoare în condiții optime.

Tocmai din aceste motive, colaborarea cu o echipă profesionistă, cum sunt cei de la Vertical Adventure poate fi salvatoare. Aceștia se vor ocupa atât de alegerea locației, cât și de pregătirea activităților. Îți vor asigura echipamentele de siguranță necesare și îți vor oferi instructajul de care ai nevoie pentru ca experiența ta să fie una cât mai plăcută și să fii în deplină siguranță.

În cazul în care ești din județul Timiș, ai posibilitatea să profiți de diferite activități de team building organizate în Timișoara de către cei de la Vertical Adventure și în timpul săptămânii sau în weekend.

Alege să îți petreci concediul de anul acesta mai aproape de casă și profită de activități pe care nu ai ocazia să le practici în fiecare zi și care reușesc să te scoată din zona ta de confort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *