Sharp Electronics si Corner Solutions anunta un nou parteneriat de distributie

sharp_mx1

Sharp Electronics, companie cunoscuta la nivel mondial pentru produsele electronice si solutiile cu totul unice in categoria lor, isi consolideaza prezenta pe piata romaneasca prin incheierea unui nou parteneriat de distributie cu Corner Solutions, companie cu capital romanesc si vasta expertiza in domeniul solutiilor de imprimare.

Parteneriatul, activ din luna iulie a acestui an, vizeaza intreaga gama de produse Sharp ce fac parte din categoriile Solutii pentru documente si Solutii vizuale. Mai exact, noul distribuitor adauga in portofoliul sau imprimante, multifunctionale, solutii software si aplicatii mobile pentru gestionarea documentelor si administrarea dispozitivelor Sharp, precum si solutii de afisaj profesional si solutii interactive Sharp.

Radu Dumitrevici, Director General al Corner Solutions, a declarat: „Prin acest parteneriat nu cautam doar sa ne extindem volumul de afaceri. Ne dedicam comercializarii de tehnologii unice si inovatoare pentru a contribui la cultura, beneficiile si bunastarea colaboratorilor nostri. Impreuna cu Sharp, una dintre cele mai cunoscute companii din lume, ne dorim sa extindem oferta adresata clientilor nostri, asigurand totodata livrare rapida si servicii de calitate.”

“Suntem o echipa tanara si dinamica, iar modelul nostru de distributie se doreste a fi unul aparte. Pe langa produse inovatoare si solutii de ultima generatie, vom oferi clientilor nostri suport tehnic personalizat si consultanta detaliata in comercializarea modelelor din portofoliul nostru, atat in procesul de pre cat si post-vanzare.”

“Provocarea Sharp Electronics este aceea de a crea un echilibru intre timpul de lucru si cel personal, cu produse de care oamenii pot beneficia la locul de munca, acasa si in orice alt loc. Produsele de business Sharp pot creste productivitatea, reduce costurile si va pot deschide noi perspective.” a declarant dl. Rafal Szarzynski – Sales Manager, Europa Centrala si de Est, Sharp Electronics.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *