Smart TV-urile Allview primesc upgrade software la noi versiuni Android TV™

Smart TV-urile Allview primesc upgrade software.png

Terminalul Allview 40ATA6000-F, primul model care primește upgrade la o versiune superioară Android TV™, dispune acum de noi funcționalități menite să ofere o experiență interactivă superioară.

Allview și-a luat angajamentul de a oferi upgrade-uri software televizoarelor Smart din gamă, actualizări care să ofere funcționalități optimizate și care să adapteze terminalele la noile trenduri. În perioada următoare, ePlay, cea mai populară gamă de televizoare Smart Allview, va beneficia de actualizări software la versiuni superioare Android TV™, pentru ca utilizatorii să aibă parte de funcții îmbunătățite ale aceluiași dispozitiv.

O interfață nouă, creșterea stabilității software, introducerea opțiunii de personalizare a listelor de canale sunt doar câteva dintre optimizările aduse prin upgrade-ul la Android 9 modelului 40ATA600-F, lansat la sfârșitul anului 2018, perfect adaptate nevoilor utilizatorilor și evoluției continue a tehnologiei.

Allview vine în ajutorul clienților săi, oferind prin acest upgrade de soft actualizarea patch-urilor de Securitate, dar și alte noutăți importante, cum ar fi: îmbunătățirea vitezei de operare, creșterea stabilității software, optimizări la nivel de conexiune Wi-Fi, introducerea opțiunii LCN (logical channel number) prin care utilizatorii își pot ordona canalele conform grilei oferite de furnizorul de cablu, introducerea opțiunii de creare a listelor de canale personalizate, introducerea ghidului de asociere a telecomenzii cu Smart TV-ul în procesul de configurare inițială a TV-ului, îmbunătățiri la nivel de interfață și setări, introducerea opțiunii de ajustare a parametrilor video în meniul rapid și afișarea meniului cu informații despre program la fiecare schimbare de canal, precum și introducerea unui nou meniu EPG (Ghid electronic de programe digitale).

„Smart TV-urile reprezintă bunuri de folosință îndelungată, iar românii sunt interesați de aplicațiile și facilitățile pe care acestea le oferă. O mare parte dintre utilizatori își doresc să aibă la îndemână cele mai noi servicii oferite de platforma Android TV, iar acesta este motivul pentru care smart TV-urile Allview vor îmbunătăți calitatea vieții, prin upgrade-uri periodice ale sistemului de operare.”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Android TV™  – experiență de utilizare facilă și securizată

Smart TV-urile Allview din seriile ATA și ePlay au integrat cel mai avansat și sigur sistem de operare – Android TV™, ce oferă o experiență de utilizare actualizată constant cu cele mai noi funcționalități și inovații Google. Totodată, sistemul de operare Android TV™ aduce utilizatorilor cel mai înalt nivel de confort, oferindu-le o experență TV hands-free, cu ajutorul Google Assistant.

Cum pot utilizatorii să actualizeze versiunea de software a modelului 40ATA6000-F?

Pentru a verifica cea mai recentă versiune de Software disponibilă, trebuie urmați pașii de mai jos:

  1. Porniți televizorul și conectați-l la o rețea Wi-Fi;
  2. Va apărea fereastra „Actualizare sistem disponibilă”, apăsați „Detalii”;
  3. În aplicația „Actualizare sistem disponibilă” bifați opțiunea „Descărcați”;
  4. Se așteaptă instalarea actualizării de sistem;
  5. Pe ecranul televizorului va apărea un mesaj care vă informează despre această actualizare software;
  6. Selectați „Reponiți acum”. Televizorul va reporni și va începe în mod automat procedura de upgrade.

Un comentariu la “Smart TV-urile Allview primesc upgrade software la noi versiuni Android TV™

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *