HUAWEI FreeBuds 4i a obținut certificarea Smart Green din partea SGS

Căștile oferă utilizatorilor o experiență audio premium și de durată, la un raport calitate-preț excelent

Huawei Consumer BG a obținut pentru căștile HUAWEI FreeBuds 4i certificarea Smart Green Medal din partea SGS, o organizație recunoscută la nivel internațional de inspecție, evaluare, testare și certificare. Certificatul indică faptul că HUAWEI FreeBuds 4i a atins nivelul de lider în industrie în ceea ce privește standardele de protecție a mediului, sănătate și siguranță. Nu este prima dată când produsele audio Huawei sunt aprobate de SGS. În 2020, căștile vârf de gamă ale Huawei, HUAWEI FreeBuds Pro, au primit prima medalie Smart Green din lume emisă de SGS.

Căștile TWS HUAWEI FreeBuds 4i le permit utilizatorilor să se bucure de mai mult confort, de o baterie care durează până la 10 ore de redare continuă sau chiar 22 de ore de autonomie alături de cutia de încărcare, dar și de tehnologia de anulare activă a zgomotului (ANC), la prețul de 399 lei, oferind astfel un excelent raport calitate – preț.

Experții de la SGS au respectat cerințele Smart Green Medal și au evaluat riguros căștile din prisma a cinci dimensiuni: siguranța materialelor, a ascultării, siguranța la purtare, siguranța împotriva radiațiilor și siguranța bateriei pentru sănătatea consumatorului la utilizarea produsului, dar și un impact redus asupra mediului atunci când produsul este eliminat.

HUAWEI FreeBuds 4i au o diafragmă din polimer PEEK + PU ușoară și flexibilă pentru a oferi o experiență de purtare mai confortabilă. Experții în cercetare și dezvoltare ajustează continuu dimensiunea vârfului urechii din silicon pentru a se asigura că se poate adapta în mod natural la forma canalului urechii, asigurându-se că utilizatorul nu va experimenta niciun disconfort.

Pentru HUAWEI FreeBuds 4i, Huawei a optimizat anularea zgomotului în cazul unora dintre cele mai frecvente scenarii de utilizator și locații din viața de zi cu zi, cum ar fi centrele comerciale, autobuzele, gările și birourile. De asemenea, s-au realizat calibrări suplimentare pentru a aborda zgomotele tipice. În acest fel, performanța de anulare a zgomotului a fost îmbunătățită și mai mult pentru a oferi o experiență de ascultare confortabilă. Pentru a obține anularea activă a zgomotului, HUAWEI FreeBuds 4i folosesc microfoane care detectează zgomotul ambiental și generează o undă sonoră inversă pentru reducerea acestuia. HUAWEI FreeBuds 4i dispun și de modul Awareness, care le oferă utilizatorilor ocazia să audă ceea ce se întâmplă în jur fără să își scoată căștile. Așadar, printr-un simplu gest de apăsare a uneia dintre căști, HUAWEI FreeBuds 4i vor comuta automat între modurile Awareness și Active Noise Cancellation. Acest lucru îi va determina pe utilizatori să fie conștienți de sunetele ambientale și să comunice mai ușor cu cei din jur.

În ceea ce privește siguranța la radiații, valoarea SAR a HUAWEI FreeBuds 4i este mai mică de 40% din standardul SAR internațional pentru a proteja sănătatea consumatorilor.

Durata de viață a bateriei HUAWEI FreeBuds 4i este, de asemenea, proiectată urmând cele mai înalte standarde de siguranță pentru a proteja sănătatea utilizatorilor. Mai mult, tehnologia de încărcare rapidă oferă 4 ore de divertisment audio după o încărcare de doar 10 minute, astfel încât utilizatorii nu trebuie să își facă griji cu privire la nivelul bateriei atunci când se deplasează.

Noile HUAWEI FreeBuds 4i se conectează cu ușurință la toate smartphone-urile și oferă cea mai bună experiență audio, fiind compatibile cu toate sistemele de operare, inclusiv iOS și Android.

Pentru mai multe informații despre HUAWEI FreeBuds 4i și oferta care include un HUAWEI Band 4, vă invităm să vizitați website-ul oficial Huawei: https://consumer.huawei.com/ro/campaign/ofertafreebuds4i.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *