Huawei anunță noi promoții speciale: laptopurile MateBook sunt acum disponibile în bundle cu HUAWEI WATCH FIT

SummerSale Huawei

 Magazinul online Huawei Store pune la dispoziția tuturor consumatorilor o serie de promoții speciale tip bundle și multe surprize

București, 3 august 2021 – Huawei Consumer BG lansează o serie de noi promoții speciale pentru laptopuri, telefoane și tablete. În perioada 2 – 22 august, cei interesați să achiziționeze un laptop din familia Huawei, din magazinul online www.huaweistore.ro, au posibilitatea de a cumpăra, în același timp, un ceas HUAWEI WATCH FIT la cel mai mic preț posibil. În plus, până la sfârșitul săptămânii, 8 august, la achiziția unui smartphone utilizatorii primesc și husă cadou, promoție disponibilă pentru majoritatea modelelor de telefoane Huawei, în cadrul magazinului online. Totodată, de noi beneficii dispune și categoria tabletelor, astfel încât cea mai recent lansată tabletă, HUAWEI MatePad 11, este acum disponibilă și cu plata în rate, iar modelul HUAWEI MediaPad T3 beneficiază de prețuri speciale.

Laptopurile achiziționate din magazinul online Huawei fac parte dintr-o promoție de tip bundle ce oferă posibilitatea cumpărării unui ceas HUAWEI WATCH FIT la prețul de 1 leu, alături de notebook-ul dorit. Toate laptop-urile Huawei beneficiază de posibilitatea achiziției în rate fără dobândă, toate prețurile promoționale fiind disponibile aici.

Indiferent de domeniul de activitate și taskurile de zi cu zi, seria MateBook de la Huawei are un model potrivit pentru nevoile tuturor. Modelul MateBook D15 i3 susține și îndeplinește toate nevoile actuale ale tinerilor, atingând un nivel ridicat de productivitate în mișcare, facilitând atât lucrul de acasă, învățarea online și tot felul de activități de divertisment multimedia. Suportă colaborarea pe mai multe ecrane (Multi-Screen Collaboration), vine cu un afișaj FullView și un nou procesor grafic Intel, buton de alimentare cu aparentă și un design atrăgător, vizând astfel utilizatorii care doresc un raport calitate-preț avantajos, portabilitate și performanțe de top și are cel mai avantajos raport calitate-preț.

De asemenea, de curând, Huawei a relansat unul dintre cele mai bine vândute laptopuri, HUAWEI MateBook 13, ediția 2021. Laptopul se încadrează perfect în atributele pentru care întreaga serie de produse este apreciată: inovație, design elegant, portabilitate și performanțe tehnice și vine echipat cu procesorul AMD Ryzen™ 7 3700U. MateBook 13 răspunde perfect nevoilor persoanelor active, mereu în mișcare, având o greutate de aproximativ 1,3 kg și o grosime de 14,9 mm și are un raport ecran-corp de 88% și un unghi de vizualizare de 178 de grade.

Consumatorii care vor achiziționa săptămâna aceasta unul dintre smartphone-urile  P40 lite 5G, Mate 40 Pro, P40 lite sau P smart 2021, din magazinul online Huawei, vor primi cadou o husă de telefon pentru a le proteja dispozitivul în cazul situațiilor nefericite. În funcție de modelul de telefonului, husele oferite cadou ar fi avut prețuri între 49,99 lei și 199,99 lei.

Tableta HUAWEI MediaPad T3 10 beneficiază de discount-uri speciale pentru ambele versiuni, fiind disponibilă la 499 lei pentru configurația HUAWEI MediaPad T3 10 LTE 2GB+16GB și 599 lei pentru HUAWEI MediaPad T3 10 3GB+32GB WiFi. De asemenea, Huawei MatePad 11 este disponibilă acum și cu plata în 3 sau 6 rate fără dobândă pentru posesorii de carduri de la BRD Bank, Star BT de la Banca Transilvania, Garanti Bank și Alpha Bank.

Noua tabletă HUAWEI MatePad 11, disponibilă la precomandă până la sfârșitul săptămânii împreună cu tastatură magnetică și creion stylus, suportă o rată de refresh de 120 Hz, oferind imagini remarcabile, fluide, și timp de răspuns îmbunătățit. Tableta poate fi folosită împreună cu creionul HUAWEI M-Pencil, a doua generație primit gratuit în oferta de precomandă. Alături de impresionantul ecran de 120 Hz, stylus-ul este extrem de receptiv, cu o latență de până la 2 ms[1], oferind consumatorilor o experiență de scriere interactivă mai inteligentă și mai naturală. În plus, tableta desktop este mai organizată ca niciodată și le oferă utilizatorilor un nou mod de a vizualiza mai eficient informațiile importante. Folosind funcția HUAWEI Share, MatePad 11 valorifică și capabilitățile altor dispozitive pentru orice scenariu de folosire – de la smartphone-uri la PC-uri – pentru creativitate și productivitate sporite. Tableta este potrivită pentru activitățile de birou, dar și pentru studenți.

Noua tabletă HUAWEI MatePad 11 oferă experiențe audio captivante datorită sistemului de boxe cu patru canale de mare amplitudine, cu patru difuzoare. Aceasta poate fi acum achiziționată având în vedere plata în rate.

Ofertele sunt disponibile în limita stocurilor disponibile și sunt supuse unor termeni și condiții.

[1]Datele provin de la laboratoarele Huawei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *