Selatin Kiazim tanar cantaret de manele

Manele sunt un gen muzical romanesc, provenit din Turcia care a reusit sa reziste de-a lungul timpul, in special printre lautari. In mai multe tari balcanice este cunoscut acest gen de muzica, precum Bulgaria, Albania sau Grecia.  Acest gen muzical are influnete din muzica populara aromana, greaca, araba si din muzica lautareasca. In tara noastra este unul dintre cele mai ascultate genuri si este de nelipsit de la evenimente speciale precum nunti sau botezuri. Oamenii se bucura cu drag de versurile care sunt transmise de diferiti interpreti cu un repertoriu vast. Manelistii se bucura in momentele de fata de zeci de milioane de viziualizari pe Youtube, ceea ce ii face inca relevanti la nivel national si le asigura acestora invitatii la concerte si ocazii speciale. Vrei un artist pentru nunta, botez, eveniment, corporate, petreceri?

Selatin Kiazim este un tanar cantaret de manele, nascut in Constanta. Acesta si-a desoperit pasiunea pentru muzica de cand era copil si a invatat la Colegiul de Arte “Regina Maria” din orasul natal, iar mai apoi a stuidat la Universitatea de Muzica “Ovidius”. Tatal lui Selatin este de origine turca cu religie musulmana, iar mama lui este ortodoxa, dar sustine ca la el in familie este o liniste perfecta si este foarte iubit de catre parinti.

Canteretul si-a inceput careiera la varsta de 16 ani, cand a urcat pe scena emisiunii “Vocea Romaniei” cu piesa “Different dreams”, dar din pacate nu a reusit sa impresioneze. Cu timpul Selatin cu munca si vointa a reusit sa impresioneze cu muzica pe care a facut-o. In prezent este solistul formatiei Kiazim, iar majoritatea pieselor le inregistreaza la Balkanika Records. De-a lungul timpului, artistul a avut diferite colaborari, dar cea mai recenta este cu Miryam, o cantareata completa foarte apreciata, care se numeste “Taboo”. Insa creatiile solo ale manelistului sunt cele mai cunoscute. Piese precum “Ochii tai”, “Marilyn Monroe” sau “Milano” strang sute de mii de vizualizari si ii aduc tot mai multa popularitate artistului.

Balkanika Records este o casa de producite pentru muzica de petrecere si manele. Tot mai multi manelisti celebrii reusesc sa lanseze atat piese solo cat si albume inregistrate aici. La fel este si Boby ajuns celebru datorita talentului si colaborarilor lui de succes cu alti manelisti celebrii. In special Boby canta cu Asu, prietenul lui cel mai bun, si melodiile manelistilor sunt foarte cunoscute si apreciate la nivel national. Piesele precum “Amintiri din copilarie” sau “Prieteni” au pe youtube 20 de milioane, respectiv 10 milioane de vizualizari. In urma cu 9 ani cei doi, impreuna cu Vali Vijelie aveau sa scoata un hit care a intrecut foarte multe recorduri. Este vorba despre piesa “Mai stai” cu peste 50 de milioane de vizualizari, care s-a bucurat de un succes extraordinar. Boby are si piese solo, inregistrate la Balkanika, pe care le cante la diferite evenimente speciale la care este invitat, precum “Bella Mia”, “Sa nu ma lasi” sau “Ce bine ne sta impreuna”. Vrei un artist pentru petrecere firma, spectacol, corporate party, aniversari, festivitati?

Inca un talent superb face parte din echipa Balkanika Records, si anume frumoasa Maria Loredana. Ea este cunoscuta sub numele de Mary Lee, nume provenit de la celebru cantaret Connect-R. Cantareata canta atat muzica usoara, cat si muzica de petrecere, reusind sa multumesca pe toata lumea cu vocea ei superba. Piesa care este cea mai cunoscuta este “Riky Riky”, dar are si altele precum “Inima franta”, “Departe” sau “Ti-as da inima”.

Manele desi sunt foarte criticate de multi romani, acestea tot raman cel mai ascultat gen de muzica cand vine vorba despre o petrecere. Cantareti cu voci splendide au succes in aducerea distractiei si reusesc sa faca publicul fericit atat cu dedicatii speciale cat si cu piese din registrul muzical propriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *