Nothing a dezvăluit designul noului smarthphone Phone 2a

Nothing a dezvăluit pe 27 februarie designul noului Phone (2a), în cadrul unui eveniment ținut în urma Mobile World Congress din Barcelona.

În spatele emblematicelor „ochiuri” reprezentate de camerele aflate în interiorul bobinei NFC se află centrul de inteligență care alimentează telefonul. Celelalte elemente sunt poziționate folosind un sistem circular de grilă. Acesta se extinde până la marginea telefonului pentru a crea colțuri mai rotunjite și pentru a oferi un ecran mai mare. În ansamblu, aceasta conferă device-ului un aspect compact și o senzație mai soft.

Telefonul (2a) prezintă o inovație în industrie mulțumită carcasei unibody, cu un unghi de 90° care înconjoară marginile și integrează în mod armonios și modulul dual al camerei. Această structură oferă beneficii atât din punct de vedere estetic, cât și al durității dispozitivului, având o îmbunătățire semnificativă în rezultatele testelor de rezistență.

Totodată, Nothing conferă o senzație de asimetrie echilibrată, în care partea inferioară a telefonului (2a) este intenționat concepută pentru a se diferenția de cea superioară. Capacul bateriei a fost proiectat având ca inspirație harta metroului din New York a lui Massimo Vignelli.

27/02/2024
Presentation.
Sample of the new Nothing Phone mobile, the Nothing Phone (2) at the Salvaje Bar in Barcelona.
Photographs: Gorka Leiza

În plus, „proeminența” camerei îndeplinește și rolul de a stabiliza telefonul atunci când se află pe o suprafață plată și de a ajuta la minimizarea obstrucțiilor cauzate de degete atunci când se realizează fotografii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *