Totul despre Lyoness

Cand vine vorba de proiectele caritabile sunt foarte putini oameni care ar intinde mana pentru a acorda un ajutor infim insa cei care ajuta oamenii aflati in dificultate incercand sa le redea speranta, aceeia sunt niste oameni de pus la rana si pe care te poti baza oricand. Astfel de oameni ii poti intalni in fiecare zi in organizatiile non-profit la fel ca Lyoness Romania. Aceasta este una din cele mai cunoscute organizatii care se ocupa cu protejarea mediului inconjurator si care ajuta persoanele sarace, redandu-le speranta ca intr-o zi vor avea o viata mult mai buna. Am vazut si eu recent pe pagina de fani a Lyoness Romania ca sunt o multime de magazine partenere in toata lumea care ajuta aceasta organizatie si chiar sunt bucuros ca si in tara noastra oamenii se implica in acest proiect imens care a luat amploare pe tot globul de-a lungul anilor.

Lyoness TV este postul unde poti vedea o multime de clipulete interesante despre activitatiile care se desfasoara in cadrul organizatiei Lyoness. As fi bucuros daca m-as putea alatura si eu acestor oameni plini de daruire si care isi dedica timpul pentru o cauza nobila. E important sa luptam impotriva poluarii fiindca in prezent poluarea a crescut foarte mult si deja acest lucru ne afecteaza direct. Lyoness Greenfinity are deja in desfasurare peste 22 de proiecte pentru protejarea mediului, proiecte care se intind in 16 tari din toata lumea.

La fel ca si pentru mediu, si in cazul copiiilor din lumea a treia trebuie tras un semnal de alarma fiindca acestia au nevoie de sprijinul nostru pentru a putea beneficia de un viitor mult mai bun decat ceea ce le ofera prezentul.  Lyoness Child and Family Foundation se ocupa cu proiecte destinate in special copiiilor din tarile defavorizate si incearca sa ii ajute cat mai mult pentru a putea duce o viata mai buna. Pentru acestia zilnic se fac zeci de proiecte si Lyoness le reda zambetul pe buze si speranta. Poti fi si tu un om mai bun luand parte la astfel de proiecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *