Cum sa am grija de o masina inchiriata

Nu sunt deloc putine persoanele care din diverse motive apeleaza la servicii de inchirieri masini Bucuresti, Cluj, Timisoara si asa mai departe. Nici firmele care ofera servicii de inchirieri auto nu sunt putine. Chiar ai de unde alege astfel incat sa fii multumit/a in proportie de 100%.

Firmele de inchirieri auto sunt impartite prin toate orasele. Cam in orice oras, cat de mic gasesti astfel de firme. Bine, e mai usor sa gasesti servicii rent a car Cluj sau Bucuresti, decat Dorohoi sau Roman. Cu cat un oras e mai mare, cu atat sunt mai multe firme de inchirieri auto. In Bucuresti, de exemplu e foarte util faptul ca poti solicita servicii rent a car Otopeni. Cobori din avion si te asteapta o masina pentru a te bucura de calatorii placute.

Sunt intr-adevar si firme de inchirieri neserioase, insa, daca alegi cu grija totul va fi bine.

Multe dintre persoanele care au astfel de firme se plang de faptul ca unii clienti nu sunt deloc atenti cu masinile si ca recurg la tot felul de practici mai putin corecte.

Daca vrei sa inchiriezi o masina, fii o persoana cu bun simt si responsabila si ai in vedere urmatoarele aspecte:

  • Condu cu grija si atentie;
  • Alimenteaza masina cu un combustibil de calitate;
  • Nu merge cu masina inchiriata pe suprafete care ar putea afecta buna ei functionare;
  • Mentine curatenia in masina si ai grija sa nu murdaresti tapiteria sau alte componente;
  • Adu masina inapoi in ziua stabilita si la ora mentionata in contract.

De multe ori masinile inchiriate sunt furate, sunt alimentate cu apa, sunt arse cu tigara, conduse pe drumuri foarte deteriorate si asa mai departe. Bineinteles ca vinovatii sunt trasi la rapsundere in cazul unor probleme grave, dar mai bine sa fie totul in regula si sa fii un client responsabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *