NVIDIA anunță bundle-ul „Forge Your Army”, care include gratuit jocul Middle-earth: Shadow of War

Forge Your Army - bundle
NVIDIA lansează astăzi bundle-ul „Forge Your Army”. Pentru o perioadă limitată de timp, jucătorii pot obține gratuit Middle-earth: Shadow of War atunci când cumpără o placă grafică, un sistem sau un notebook cu GeForce GTX 1080 Ti sau GeForce GTX 1080. Pachetul este disponibil de astăzi până în data de 16 octombrie 2017, sau până când stocurile sunt epuizate.

Setări grafice pentru Middle-earth: Shadow of War
Componenta GPU oficial recomandată pentru Middle-Earth: Shadow of War este GeForce GTX 1060, care va oferi o experiență de joc optimă la 1080P 60 FPS, cu setări High. De asemenea, pentru utilizatorii care vo să joace Middle-earth: Shadow of War la rezoluție superioară și setări Ultra, plăcile grafice GeForce GTX 1080 și 1080 Ti oferă cele mai bune performanțe în clasa lor și cea mai bună experiență de gaming.

Middle-earth: Shadow of War primește NVIDIA Ansel
La Gamescom NVIDIA, Warner Bros. Interactive Entertainment și Monolith Productions, au anunțat colaborarea lor pentru versiunea PC a Middle-earth: Shadow of War. Jocul va include NVIDIA Ansel, un instrument de fotografie in-game, care face parte din GeForce Experience. NVIDIA lucrează cu Monolith pentru alte caracteristici avansate cum ar fi HDR, care permite o gamă mai largă de culori vibrante și niveluri de luminozitate sporite, făcând jocul mai realist.

Ansel reprezintă o nouă modalitate revoluționară de fotografiere în timpul jocului. Utilizatorii pot compune fotografiile din orice poziție, să le regleze cu filtre post-procesare, să capteze imagini HDR în formate de înaltă fidelitate și să distribuie capturile de ecran în 360 prin intermediul smartphone-ului, sistemului PC sau a setului de VR. Mai multe informații despre aceste funcții sunt disponibile pe pagina Ansel Technology.

Bundle-ul ”Forge Your Army” este disponibil în România începând de astăzi la partenerii AltexCel.roMediadotDomoevoMAG și PCGarage.

Despre Middle-earth: Shadow of War
Middle-earth: Shadow of War™ este continuarea jocului extrem de apreciat Middle-earth: Shadow of Mordor™, câștigător al mai mult de 50 de premii din industrie – inclusiv titlul de Jocul Anului la Game Developers Choice Awards 2015, Inovație Remarcabilă în Gaming la D.I.C.E. Awards 2015 și premiul BAFTA pentru proiectarea jocurilor.

Middle-earth: Shadow of War prezintă o poveste originală cu întoarcerea lui Talion și Celebrimbor, care trebuie să formeze o armată și să întoarcă Mordorul împotriva Lordului Întunecat, Sauron.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *