Allview vine în sprijinul antreprenorilor români cu X4 Soul Vision, un telefon cu proiecție laser portabilă

X4 Soul Vision va schimba modul în care vor fi organizate ședințele de business și întâlnirile cu prietenii

 

10.10.2017 – Allview, brandul autohton numărul unu de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din România, lansează astăzi X4 Soul Vision, un terminal care include un proiector laser de mare definiție, ideal pentru întâlniri de business sau pentru a interacționa cu experiențe video în orice locație.

Proiectia este construită din aproape 30 de milioane de pixeli pe secundă și permite o rată de contrast ridicată de 5.000:1, față de 400:1 pe un model similar ce folosește tehnologia Digital Light Processing (DLP).

„Allview este un business românesc de antreprenoriat în tehnologie și știm cât de importante sunt eficiența și dinamica unor prezentări. Dorim să sprijinim tinerii antreprenori cu un nou produs inovator, care va aduce beneficii de timp și cost atât pentru cei care au afaceri la început de drum, cât și pentru angajații inventivi, ambițioși care doresc să facă prezentări dinamice”, a declarat Lucian Peticilă, fondatorul Allview. „X4 Soul Vision este rezultatul evoluției tehnologice, care acum permite o funcționare nelimitată, fără a mai fi necesară schimbarea lămpii de proiecție ca în cazul proiectoarelor DLP sau LCD”, a adăugat Lucian Peticilă.

Smartphone-ul care încorporează un proiector laser MEMS, X4 Soul Vision, are o grosime redusă de doar 10mm și este prevăzut cu un suport metalic subțire pentru proiecție. Așezat pe o suprafață plană, suportul asigură o focalizare foarte bună indiferent de distanță sau suprafață. Pentru că nu întotdeauna ai posibilitatea de a proiecta perpendicular pe o suprafață, X4 Soul Vision aplică o corecție inteligentă automată imaginii astfel încât să se poată obține o proiecție perfectă, dreptunghiulară.

Dimensiunea ecranului de proiecție poate varia, în funcție de distanța dintre smartphone și zona de proiecție, între 20” și 200”. Imaginile proiectate vor evidenția fiecare detaliu, datorită gamei largi de culori (150% NTSC), negrul va fi mai pronunțat ca la proiectoarele clasice, iar albul mai luminat.

Smartphone-ul are inclusă o interfață dedicată proiectorului, iar telefonul poate fi transformat într-un touchpad – printr-o singură atingere cu degetul a ecranului, se poate naviga între slide-urile unei prezentări, iar cu ajutorul unei tastaturi Bluetooth poate fi chiar editată prezentarea sau documentele proiectate. În plus, proiectorul cu laser al smartphone-ului poate fi controlat de către un alt telefon doar printr-o scanare a unui cod QR.

X4 Soul Vision este cel de-al treilea model de smartphone ce va fi compatibil cu AVI, asistentul vocal interactiv dezvoltat de echipa Allview.

 

Specificații tehnice X4 Soul Vision

  • Display de 5,5″ IPS Full HD, INCELL, Full Lamination
  • Bateria de 4000mAh, combinată cu proiectorul laser MEMS oferă smartphone-ului X4 Soul Vision autonomia necesară pentru 3,5 ore de redare continuă
  • Procesor Octa Core, susținut de o memorie RAM 3GB și o memorie Flash 32GB
  • Camera principală de 13MP cu PDAF
  • Două slot-uri pentru SIM-uri, conectivitate 4G Dual Mode
  • Camera frontală 8MP
  • Senzor de amprentă

X4 Soul Vision poate fi comandat începând de astăzi, 10 octombrie, de pe website-ul www.allview.ro la prețul de 2.299 lei. Clienții care se înscriu pe pagina www.allview.ro/vision în perioada 10 – 17 octombrie, beneficiază de un voucher în valoare de 300 lei. Mai multe detalii despre noul telefon veți găsi pe pagina de produs X4 Soul Vision.

 

Despre Allview

Creat în 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri și tablete numărul 1 din România. În 2010, Allview a fost prima companie din România care a lansat o tabletă PC, a urmat în 2011 primul smartphone sub brand românesc, iar în 2013 a lansat primul smartphone single SIM din portofoliu. În 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o soluție complexă de automatizare și monitorizare a locuinței. Brandul Allview este prezent pe piețele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia și Hertegovina, Republica Cehă, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia și Estonia. Allview își propune să devină cel mai puternic brand românesc de tehnologie, capabil să ofere acces la tehnologii de ultimă oră pentru cât mai mulți consumatori, în mai multe segmente de buget.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *