Xerox, desemnat lider in raportul global IDC MarketScape pentru solutii si servicii de securitate

BUCURESTI, 26 octombrie 2017 – Xerox a fost desemnat lider in primul raport IDC MarketScape privind solutiile si serviciile de securitate la nivel global (IDC MarketScape: Worldwide Security Solutions and Services Hardcopy 2017 Vendor Assessment1). Raportul a premiat angajamentul companiei fata de securitatea enterprise, precum si portofoliul sau divers de solutii de securitate a documentelor si a imprimarii.

Abordarea Xerox privind securitatea include servicii proactive de informatii despre amenintari, care gestioneaza amenintarile de securitate inainte sa cauzeze daune. Cu ajutorul serviciilor Xerox de management al imprimarii (MPS), configuratiile de securitate sunt usor de instalat si gestionat, remedierea se face in mod automat, iar intruziunile ce privesc echipamentele, documentele si datele sunt monitorizate.

“In ultimii sase ani, Xerox a fost unul dintre liderii rapoartelor IDC MarketScape privind serviciile de management al imprimarii si documentelor, precum si serviciile de fluxuri de lucru cu documentele,” spune Robert Palmer, director de cercetare, Imaging, Printing and Document Solutions, IDC. “In cazul tuturor acestor servicii, securitatea a jucat un rol foarte important si a ramas un element cheie in strategia Xerox pe piata.”

Conform noului raport IDC MarketScape, Xerox are un portofoliu vast de solutii pentru securitatea imprimarii si a documentelor, care contine instrumente, metodologii si servicii configurate pentru a indeplini nevoile clientilor individuali privind strategia IT. Aceasta strategie IT include date, documente, echipamente si reguli si reglementari pentru clienti individuali sau corporativi. De asemenea, metodologia Xerox pentru construirea unui mediu sigur pentru imprimare si documente are la baza o abordare multistratificata, care porneste de la nivelul echipamentelor si ajunge pana la infrastructura IT si aplicatiile clientului.

Accentul cade pe echipamente, date si documente

Incidentele de securitate pot crea probleme serioase pentru un business, indiferent daca incidentul a fost cauzat de un dispozitiv extern, de o greseala a unui utilizator sau de un hacker. Solutiile de MPS de la Xerox se axeaza pe monitorizarea ecosistemului unui business, incluzand echipamentele, datele si documentele:

  • Echipamente sigure: Echipamentele Xerox au integrat un software de la McAfee, care previne coruperea fisierelor si atacurile malware. Xerox utilizeaza o abordare multistratificata pentru a preveni, detecta, proteja si raporta amenintarile la adresa securitatii echipamentelor.
  • Documente sigure: Xerox ofera si suita Secure Print Management, care le permite utilizatorilor sa se autentifice cu ajutorul unui cod PIN, iar imprimarea mobila sigura le permite acestora sa imprime in perfecta siguranta de oriunde s-ar afla.
  • Date sigure: Toate informatiile care circula spre si de la echipamente sunt protejate prin criptare, iar documentele care necesita un grad mai inalt de securitate pot fi marcate cu un microtext, watermark sau cod QR. Serviciul Xerox de User Analytics adauga un nivel suplimentar de securitate si le permite clientilor sa vada cine, cand si ce anume imprima, pentru a preveni utilizarea neautorizata a echipamentelor.

“Atunci cand am inteles cu adevarat modul in care oamenii folosesc documentele si echipamentele si modul in care acestea influenteaza procesele de business, am putut sa optimizam securitatea MPS in functie de particularitatile fiecarei organizatii,” explica Ted Dezvane, senior vice president, Managed Document Services, Xerox. “La Xerox, nu luam in considerare doar echipamentul, doar utilizatorul sau doar documentele – avem o privire de ansamblu asupra intregului proces si cream solutii care se integreaza in mod natural in mediul de lucru al unui client.”

In 2017, Xerox a avut cea mai mare lansare de produse din istoria sa – portofoliul de imprimante si echipamente multifunctionale de imprimare cu tehnologia ConnectKey® integrata. Aceste echipamente au functii usor de utilizat, chiar si in mediul mobil, conectivitate la cloud si acces la functii si aplicatii de crestere a nivelului de productivitate. Noul portofoliu nu doar ca transforma echipamentele traditionale de imprimare in asistenti pentru locul de munca, conectati si inteligenti, adaptati pentru business-urile de astazi, dar adauga si functii de securitate care protejeaza componentele sistemului si punctele de vulnerabilitate. Conform raportului IDC MarketScape, “Xerox ofera unul dintre cele mai cuprinzatoare programe MPS cu multiple puncte de acces, pentru a asigura servicii si solutii de imprimare sigure clientilor din diverse domenii si de diverse marimi.”

Despre Xerox
Xerox (NYSE: XRX) este o companie de 11 miliarde de dolari si unul dintre liderii industriei de tehnologie, care inoveaza modul in care lumea comunica, se conecteaza si lucreaza. Experienta noastra este mai utila ca niciodata, pe masura ce organizatiile de toate dimensiunile vor sa optimizeze productivitatea, sa sporeasca profiturile si sa creasca nivelul de satisfactie. Xerox ofera sprijin firmelor mici si mijlocii, companiilor, institutiilor guvernamentale, furnizorilor de servicii de imprimare, precum si partenerilor care ii deservesc pe acestia.

La Xerox, intelegem care este esenta muncii si care sunt toate procesele pe care aceasta le implica. De asemenea, suntem conectati la o lume din ce in ce mai complexa, care combina hartia cu digitalul, munca la birou cu munca de la distanta, personalul si socialul. In fiecare zi, in peste 160 de tari din intreaga lume, tehnologia, software-ul si angajatii nostri sprijina buna desfasurare a muncii. Ne ocupam de automatizarea, personalizarea, gestionarea, analizarea si securizarea informatiilor, pentru a le permite clientilor nostri sa isi mentina un ritm alert al activitatii. Pentru mai multe informatii, accesati www.xerox.com.

Despre IDC

Modelul de analiza al furnizorilor realizat de IDC MarketScape este conceput sa ofere o imagine de ansamblu asupra performantelor industriei TIC (Tehnologia Informatiei si a Comunicatiilor) dintr-o anumita piata. Metodologia de cercetare utilizeaza un sistem de notare riguros, bazat atat pe criterii cantitative, cat si calitative. Rezultatul este un grafic ilustrativ care arata pozitia fiecarui furnizor intr-o anumita piata. IDC MarketScape ofera un cadru de referinta clar, in care pot fi comparate oferta de produse si servicii, abilitatile, strategiile si factorii ce conditioneaza succesul pe piata al furnizorilor din IT si telecomunicatii. De asemenea, acest cadru furnizeaza clientilor o evaluare completa a punctelor slabe si tari ale furnizorilor curenti sau potentiali.

1IDC MarketScape: Worldwide Security Solutions and Services Hardcopy 2017 Vendor Assessment1, doc #US41988517, Octombrie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *