Allview pregăteşte un nou smartphone, accesibil tuturor, care va beneficia de avantajele inteligenței artificiale şi va prelua funcţiile importante din Soul X5 Pro.

Noul smartphone Allview va avea procesor MediaTek Helio P22, încorporat și va oferi consumatorilor posibilitatea de a utiliza inteligența artificială, pentru camerele foto, ergonomia sistemului de operare şi optimizarea consumului de energie şi a traficului de date.

Noul smartphone va avea tehnologie neurală şi va prelua din Soul X5 Pro mai multe elemente, printre care: UI 3.0 Swipe, aceleaşi funcţionalităţi ale display-ului notch, va permite deblocarea prin identificare facială şi nu va face niciun compromis la performanţele camerelor foto, având efect Bokeh atât pentru camera principală, cât și pentru cea frontală.

Procesorul MediaTek Helio P22 este format din opt nuclee tactate până la 2.0 Ghz(4*2,0Ghz,4*1,5Ghz), la care se adaugă performanța extraordinară obținută prin procesul de producție TSMC 12nm FinFET şi tehnologia  CorePilot™, care au scopul de a crea cea mai bună experiență de utilizare, eficienţă energetică, gestionare termică optimă, asigurând în același timp și o durată de viață mai lungă a bateriei.

Un alt avantaj al Helio P22 îl reprezintă suita de soluții pentru camerele foto, MediaTek Imagiq, care permite un nou sistem de camere duale pentru profunzimea imaginii. Acest sistem cu camere duale, bazat pe cele mai noi și performante tehnologii, va oferi consumatorului posibilitatea de a capta efecte de profunzime profesionale în cele mai spectaculoase fotografii, performanțe incredibile în lumină scăzută, reducerea zgomotului în cadre multiple și o nouă tehnologie avansată pentru zoom mult mai clar în imagine. Printre beneficiile oferite de noul procesor și inteligența artificială se numără și identificarea obiectelor şi a scenelor foto.

Noul cipset P22 consumă cu 24% mai puţină energie faţă de P23, versiunea anterioară, datorită subprocesorului dedicat. Nivelul de acurateţe al GPS-ului a crescut cu 10%, iar datorită coexistenţei  simultane a Wi-Fi(802.11ac)/BT, transferul de date este mai rapid cu 80%.

Mai multe detalii despre noul procesor MediaTek Helio P22 regăsiți aici:

https://www.mediatek.com/products/smartphones/mediatek-helio-p22

Despre Allview

Creat în 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri şi tablete numărul 1 din România. În 2010, Allview a fost prima companie din România care a lansat o tabletă PC, a urmat în 2011 primul smartphone sub brand românesc. În 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o soluţie complexă de automatizare şi monitorizare a locuinţei. Brandul Allview este prezent pe pieţele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia şi Hertegovina, Republica Cehă, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia şi Estonia. Allview se află într-un proces continuu de inovaţie şi dezvoltă tehnologii care oferă acces la cunoaştere, informaţie, la o viaţă mai bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *